DIGI Mobil: Veste GROZAVA, e GRATUIT MILIOANELOR de Clienti

DIGI Mobil are o veste grozava pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce este oferit gratuit pentru toti dintre ei, dar nu stiau nimic de asta.

DIGI Mobil wifi

DIGI Mobil este al patrulea cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania, cu peste 3 milioane de clienti care-i folosesc serviciile in intreaga tara in momentul de fata, iar pentru toti dintre ei este oferit in mod gratuit ceva ce nu stiau ca primesc. Mai exact, pentru milioanele de clienti ai DIGI Mobil este oferit in mod gratuit si DIGI Wi-Fi, un serviciu cu mii de Wi-Fi HotSpot-uri gratuite in Romania, accesibil clientilor ci internet fix si mobil.

DIGI Mobil nu are cele mai bune conexiuni de internet din Romania, daca este sa fim 100% sinceri, si toti stiti ca vitezele sunt cu mult sub cele ale concurentei, insa puteti rezolva foarte rapid aceasta problema cu DIGI Wi-Fi. Vorbim despre 2300 de Wi-Fi HotSpot-uri publice gratuite in Romania pe care inclusiv clientii DIGI Mobil le pot accesa in momentul de fata, ele fiind amplasate in orasele mari si mici, plus unele zone turistice din tara noastra.

DIGI Mobil: Veste GROZAVA, e GRATUIT MILIOANELOR de Clienti

DIGI Mobil are acoperire destul de buna in Romania, dar daca vreti internet mai rapid, atunci reteaua DIGI Wi-Fi este singura solutie pentru a beneficia de asa ceva, in orasele mari punctele de acces fiind rasfirate in foarte multe zone, in special cele centrale. In Bucuresti DIGI Wi-Fi este disponibil inclusiv la metrou, astfel ca daca pierdeti semnalul GSM de la DIGI Mobil prin tune, reteaua Wi-Fi va ajuta sa ramaneti in continuare accesibili prin tehnologia VoWiFi.

DIGI Mobil nu are acest beneficiu mentionat de catre companie printre cele care sunt disponibile pentru clientii din toata tara, insa vorbim despre ceva extrem de bun de care oricine ar trebui sa profite in momentul de fata. Reteaua DIGI Wi-Fi va ofera conexiuni Wi-Fi de foarte mare viteza pe care le puteti accesa de pe orice telefon mobil, daca aveti un cont facut in website-ul grupului de telecomunicatii pentru accesarea acestui serviciu.

DIGI Mobil are substantial suplimentata calitatea cu ajutorul acestei retele publice care este disponibila in 2300 de locatii din Romania, insa daca locuiti in afara oraselor, nu prea aveti cum sa va bucurati de ea.