Flanco: BLACK FRIDAY 2020 a Inceput cu Reduceri COLOSALE

Flanco reduceri BLACK FRIDAY 2020

Flanco a dat deja startul BLACK FRIDAY 2020, marele lant de magazine din Romania avand o gama extrem de variata de produse care se bucura de reduceri de chiar si peste 50%, ofertele fiind unele dintre cele mai bune pe care le-am vazut, iar in aceasta pagina puteti gasi toate promotiile bune.

Flanco este un magazin concentrat in principal pe produse electrocasnice, mari sau mici, astfel ca veti gasi acolo o varietate de frigidere, masini de spalat rufe, uscatoare, cuptoare cu microunde, aspiratoare, hote, aparate de aer conditionat, combine frigorifice, si multe, multe alte produse cu reduceri mari de BLACK FRIDAY 2020.

BLACK FRIDAY 2020 a inceput la Flanco in avans fata de evenimentul principal, care va avea loc pe 13 noiembrie, pentru ca asa a hotarat eMAG, iar toata lumea va fi atenta atunci la reducerile lor, astfel ca mai toate magazinele online vor avea reduceri, dar poate nu la fel de bune precum cele din aceasta pagina.

Flanco a dat acum startul BLACK FRIDAY 2020 poate si pentru ca Altex a intrat deja in febra promotiilor, avand deasemenea oferte extrem de bune pentru foarte multe produse din stoc, astfel ca era destul de normal sa vedem si la acest lant de magazine ceva care sa fie similar.

Flanco are mii de produse care sunt acum listate in oferta de BLACK FRIDAY 2020, din diverse categorii, nu doar electrocasnice, asa ca analizati-le oferta si poate veti gasi un telefon, laptop, sau o tableta, care sa va fie pe plac.