ING Bank: Anunt INCREDIBIL pentru TOTI Clientii din Romania

ING Bank face un anunt incredibil pentru toti clientii sai din Romania, iata ce va lansa dupa foarte multi ani de asteptare, si foarte multe cereri.

ING Bank google

ING Bank este in centrul unui anunt incredibil care vine pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim in sfarsit despre o veste grozava pe care foarte multi dintre clienti o asteptau de ceva vreme, si iata ca a venit. ING Bank a inceput pregatirile, intr-un final, pentru lansarea Google Pay in Romania, unul dintre clientii bancii publicand imaginea de mai jos care arata termenii si conditiile pentru folosirea serviciului in tara noastra.

ING Bank nu e singura banca la care Google Pay va fi lansat, de fapt sistemul fiind disponibil de vreo 2 zile in tara noastra la unele banci, astfel ca vorbim despre o lansare intarziata in cazul acesteia, dar e bine ca totusi vine. ING Bank lanseaza Google Pay in Romania la un an si jumatate distanta de momentul in care a lansat Apple Pay, deci vorbim despre o distanta considerabila in timp, insa e bine ca sistemul totusl vine pentru noi.

ING Bank: Anunt INCREDIBIL pentru TOTI Clientii din Romania

ING Bank google pay

ING Bank surprinde cu faptul ca lanseaza Google Pay ceva mai tarziu in comparatie cu celelalte banci din Romania, in cazul Apple Pay oferind accesul la sistem chiar din prima zi, insa aici lucrurile stau putin diferit. E posibil ca asta sa aiba legatura si cu faptul ca ING Bank are un sistem propriu de plati mobile pentru telefoane, ING Pay, si sa intarzie lansarea Google Pay din acest motiv, dar oficial nu se stie deocamdata nimic legat de asta.

ING Bank va oferi posibilitatea de inregistrarea a cardurilor in Google Pay la fel ca si orice alta banca din Romania, totul urmand a fi facut din telefoanele cu sistem de operare Android, si nu din aplicatia sa. Desigur ca exista si avantaje in folosirea Google Pay in loc de ING Pay pentru clientii ING Bank, insa aici depinde de fiecare si ce vrea sa faca, ambele oferind aceeasi experienta de plata la POS in Romania, diferenta fiind facuta la platile online, unde sistemul Google are suport mult mai extins.

ING Bank va oferi posibilitatea de a utiliza Google Pay in mod gratuit in Romania, iar zvonurile spun ca serviciul va fi disponibil din 17 noiembrie pentru clientii cu telefoane Android din toata tara.