iPhone 12: Vestea PROASTA pentru TOTI Clientii Apple

iphone 12 inlocuire camera

iPhone 12 abia a fost lansat de catre compania Apple, insa din pacate dupa prima dezasamblare vine si o veste foarte proasta pentru clientii Apple care vor cumpara noile modele de telefoane, si vor avea probleme care necesita reparatii serioase pentru camera.

Camera telefoanelor iPhone 12 nu poate fi reparata, sau inlocuita, de catre service-urile terte, sau de clienti, decat daca au o aplicatie speciala de la Apple, una care este oferita doar pentru tehnicienii din magazinele sale, sau din service-urile autorizate, deci doar acolo puteti face aceasta reparatie.

Apple leaga reparatia camerei din iPhone 12 de o aplicatie speciala pentru configurarea ei, si de o infrastructura cloud prin care se face configurarea, fara ele camera refuzand sa functioneze, deis poate fi inlocuita fizic in telfon, ea nu poate fi folosita efectiv pentru a si face poze.

După testarea exhaustivă, compararea notelor cu mai mulți tehnicieni de reparații și revizuirea documentelor de instruire de la Apple, am constatat că camera iPhone 12 este complet nesigură atunci când este schimbată între iPhone.

Această ultimă eroare, împreună cu indicațiile din ghidurile de reparații ale Apple, o fac mai clară ca niciodată: Apple, prin design sau neglijare sau ambele, face extrem de dificilă repararea unui iPhone fără binecuvântarea lor. Aceasta poate fi o eroare pe care Apple a remediat-o în cele din urmă. Există chiar precedent pentru părțile iPhone care se comportă greșit atunci când sunt schimbate între telefoane.

Dar este, de asemenea, posibil ca Apple să planifice blocarea tuturor reparațiilor neautorizate ale camerei iPhone și ale ecranului. Ghidurile interne de instruire Apple le spun tehnicienilor autorizați că, începând cu cele 12 și variantele sale, vor trebui să ruleze aplicația de configurare a sistemului patentată Apple, legată de cloud, pentru a repara complet camerele și ecranele.”