BRD Romania: Masura OBLIGATORIE Impusa pentru TOTI Clientii

BRD Romania a anuntat o masura obligatorie care este impusa pentru toti clientii sai din toata tara, iata ce cere acum banca de la toata lumea.

BRD Romania impunere

BRD Romania a decis sa impuna o masura extrem de importanta pentru toti clientii sai din toata tara, si vorbim despre ceva care nu este pe placul mai nimanui, dar din pacate aceasta este situatia in momentul de fata. Mai exact, cei de la BRD Romania ii obliga pe toti clientii din Romania sa isi actualizeze datele personale in aceasta perioada, si aici vorbim nu doar despre clientii care sunt persoane fizice, ci si despre clientii care sun persoane juridice.

BRD Romania impune aceasta masura pentru ca este obligata de catre BNR sa actualizeze la anumite perioade de timp datele personale ale clientilor sai din toata tara, si fix asta face in momentul de fata. BRD Romania a inceput cu obligatia de actualizare a datelor de ceva vreme, cerandu-le clientilor sa faca asta inca de cand s-a terminat perioada starii de urgenta, deci de cateva luni bune, si inca insista cu aceasta procedura.

BRD Romania: Masura OBLIGATORIE Impusa pentru TOTI Clientii

BRD Romania le pune clientilor la dispozitie un formular online prin care isi pot actualiza datele personale direct de pe website-ul sau, si sa evite sa mearga intr-una dintre sucursalele sale din toata tara. Scopul este de a tine clientii cat mai departe de riscul unei posibile infectari, acelasi lucru fiind valabil inclusiv pentru angajatii sai din sucursale, BRD Romania gandind tot acest proces pentru a fi cat mai simplu pentru clientii sai.

BRD Romania poate sa va ceara sa discutati telefonic cu unul dintre angajatii sai pentru a lamuri unele aspecte ale actualizarii datelor, daca este cazul, sau sa va cheme intr-o sucursala, dar a doua situatie nu se intampla prea des. Pentru a actualiza datele voastre, este suficient sa intrati pe website-ul celor de la BRD Romania, iar acolo veti gasi un link catre formularul care trebuie completat, intregul proces durand doar cateva minute.

BRD Romania va continua sa le ceara tuturor clientilor sa isi actualizeze datele in urmatoarele saptamani si luni, pentru ca acestea sunt cerintele care sunt impuse de catre autoritatile din Romania.