WhatsApp: SECRETUL Mare cu Schimbarea ASCUNSA de Utilizatori

WhatsApp are un foarte mare secret dezvaluit cu o schimbare ascunsa de catre Facebook de toti utilizatorii, iata ce nu ar fi trebuit sa afle nimeni.

WhatsApp gaselnita

WhatsApp face in secret o schimbare pe care o ascunde de utilizatorii din intreaga lume pentru ca este una dintre cele mai controversate pe care le-a facut pana acum, si nu prea vrea ca utilizatorii sa vada ce li se pregateste. Se pare ca WhatsApp a incercat sa ascunda acesta schimbare chiar si de cei care dezvaluie functiile secrete pe care compania le dezvolta pentru aplicatia dedicata telefoanelor sale, insa intr-un final ea a ajuns sa fie cunoscuta utilizatorilor.

WhatsApp dezvolta o schimbare pentru felul in care sunt securizate mesajele pe care noi le trimitem, astfel ca ele urmeaza sa fie stocate in serverele sale, in locul celor ale platformei de mesagerie, dar numai in cazul conversatiilor cu diverse companii. Vorbim despre o schimbare pe care nimeni nu o anticipase, si una care desigur ca da complet peste cap tot ceea ce spunea WhatsApp despre securizarea conversatiilor, mai ales ca nu totul va fi secret.

WhatsApp: SECRETUL Mare cu Schimbarea ASCUNSA de Utilizatori

WhatsApp gaselnita conversatii

WhatsApp are un mesaj afisat pentru acest nou tip de comunicare, spunand ca mesajele sunt criptate in transferul din telefoane catre serverele Facebook, si viceversa, dar de indata ce ajung acolo pot fi citite. WhatsApp spune intr-una dintre alerte ca Facebook nu va folosi continutul mesajelor pentru a ne afisa reclame, dar nu spune ca nu le va putea citi, ceea ce devine o foarte mare problema, si ar putea aduce un nou scandal pentru compania americana.

“Unele companii vor putea alege compania mamă a WhatsApp, Facebook, pentru a stoca în siguranță mesaje și a răspunde clienților. Deși Facebook nu vă va folosi automat mesajele pentru a informa anunțurile pe care le vedeți, companiile vor putea folosi chat-urile pe care le primesc în scopuri proprii de marketing, care pot include publicitate pe Facebook.”

WhatsApp a fost facuta in ideea de a fi gratuita, apoi dezvoltatorii sai au promovat functionalitatea de criptare a conversatiilor, insa cei de la Facebook au nevoie de continutul lor, si acum il preiau prin companii. Oricare dintre companiile care folosesc platforma WhatsApp Business vor avea posibilitatea de a stoca in servere Facebook conversatiile facute prin WhatsApp, iar de aici putem presupune ca ele vor deveni “proprietate comuna”, iar compania americana le va accesa.

WhatsApp gaselnita spionare

WhatsApp este din nou trasa intr-un scandal care ne arata ca Facebook cauta tot felul de metode prin care sa ne acceseze toate datele, iar acum a gasit “solutia” cu stocarea mesajelor conversatiilor dintre companii si clienti.