DIGI, Vodafone, Telekom, Orange: Anunt de ULTIMA ORA pentru MILIOANE de Romani

DIGI, Vodafone, Telekom, Orange sunt in centrul unui anunt de ultima ora care aduce o schimbare mare cu impact pentru milioane de clienti romani.

DIGI Vodafone Telekom Orange fixa

DIGI, Vodafone, Telekom, Orange sunt astazi in centrul unui anunt de ultima ora care vizeaza milioane de romani din toata tara, iar asta pentru ca vorbim despre o schimbare foarte mare care este facuta din data de 1 noiembrie. Conform celor de la ANCOM, incepand cu data de 1 noiembrie vor fi reduse tarifele pentru apelurile facute in retelele de telefonie fixa a celor de la DIGI, Vodafone, Telekom, Orange, deci o veste extrem de buna pentru toti romanii.

DIGI, Vodafone, Telekom, Orange vor reduce cu 30% pretul pentru apelurile de telefonie fixa la valoarea de 0.098 eurocenti pe minut, iar aici vorbim atat despre apeluri nationale, cat si despre cele in interiorul SEE. Reducere de pret pentru apelurile de telefonie fixa pe care clientii DIGI, Vodafone, Telekom, Orange le fac a fost agreata de catre toate companiile cu ceva timp in urma, iar de acum doar se aplica pentru toti clientii din Romania.

DIGI, Vodafone, Telekom, Orange: Anunt de ULTIMA ORA pentru MILIOANE de Romani

DIGI, Vodafone, Telekom, Orange inca mai au cateva milioane de clienti in Romania in momentul de fata care mai folosesc serviciile de telefonie fixa, institutiile publice, si unele companii, fiind principalii beneficiari. Schimbarile de acum vin si in urma unor hotarari impuse de catre Uniunea Europeana cu privire la preturile serviciilor de telecomunicatii, iar DIGI, Vodafone, Telekom, Orange trebuie sa se supuna acestora in Romania.

DIGI, Vodafone, Telekom, Orange aveau oricum preturi foarte mici pentru clientii care foloseau serviciile de telefonie fixa, astfel ca reducerea de 30% de acum nu face altceva decat sa faca niste costuri mici, si mai mici. Daca aveati minute incluse in abonamentul de telefonie fixa, atunci numarul acestora ar trebui sa creasca cu 30%, dar daca aveati totul nelimitat, atunci DIGI, Vodafone, Telekom, Orange ar trebui sa reduca preturile abonamentelor.

DIGI, Vodafone, Telekom, Orange vor pune in aplicare aceasta modificare de preturi pentru toate abonamentele de telefonie fixa incepand cu data de 1 noiembrie, astfel ca toti clientii din Romania se vor bucura de schimari.