Telefoanele Android: Anunt GROZAV pentru MILIOANE de Oameni

Telefoanele Android au parte de un anunt grozav astazi, iata de ce se pot bucura deja milioane de oameni din intreaga lume pentru dispozitivele lor.

Telefoanele Android facebook

Telefoanele Android au parte de un anunt grozav pentru milioane de oameni din intreaga lume care le folosesc in momentul de fata, si e ceva care te-ar putea bucura intr-o foarte mare masura inclusiv pe tine. Vorbesc despre faptul ca Facebook a inceput in sfarsit sa testeze un dark mode pentru aplicatia disponibila pentru telefoanele Android, dar aparent inclusiv pentru cele care ruleaza sistemul de operare iOS, deci e posibil sa apara si pe ele.

Telefoanele Android au testata in mod activ aceasta surpriza chiar de acum, Facebook dorind sa le ofere oamenilor din toata lumea o experienta inedita pentru folosirea aplicatiilor sale, asa ca acest dark mode are fix aceasta menire. Facebook a implementat de ceva vreme dark mode in Facebook Messenger, Instagram, si chiar in propriul website, dar de acum aplicatia pentru telefoanele Android are deasemenea aceasta surpriza foarte buna oferita.

Telefoanele Android: Anunt GROZAV pentru MILIOANE de Oameni

Telefoanele Android vor avea o noua optiune care va permite activarea dark mode-ului pe care compania americana l-a pregatit, astfel ca nu va trebui sa faceti altceva decat sa o cautati, si sa aparati butonul de activare pentru ea. Puteti vedea in clipul video de mai jos cum arata acest nou dark mode pentru telefoanele Android din momentul in care va fi activat, iar in cazul iPhone ar trebui sa fie vorba despre o experienta extrem de apropiata.

Telefoanele Android au avut diverse mod-uri lansate de catre diversi dezvoltatori pentru a aduce un dark mode in aplicatie in lipsa unuia oficial oferit de catre Facebook, insa iata ca nu mai e nevoie de asa ceva de acum. Aplicatia Facebook va avea acest dark mode afisat initial pentru cateva milioane de oameni care o folosesc pe telefoanele Android, apoi testul va fi extins, inainte ca optiunea sa fie lansata in mod public pentru miliardele de utilizatori din intreaga lume.

Telefoanele Android vor avea optiunea de activare a dark mode afisata in meniul de setari pe care il are aplicatia, astfel ca de acolo o veti putea controla, si daca inca nu va apare, atunci nu faceti parte din persoanele alese pentru acest test.