Carrefour: Anunt UIMITOR, este GRATUIT de Black Friday 2020

Carrefour are un anunt uimitor pentru clientii din toata Romania, iata ce ofera gratuit pentru ei cu ocazia Black Friday 2020, si ce trebuie sa faci.

Carrefour alegere

Carrefour a facut un anunt uimitor cu doar cateva ore in urma, si desigur ca el vizeaza toti clientii sai din toata tara pentru ca le ofera gratuit ceva ce putini sperau ca ar putea sa primeasca acum de la lantul de hypermarket-uri. Cei de la Carrefour au anuntat ca pentru Black Friday 2020 au decis sa le ofere clientilor din Romania posibilitatea de a castiga un voucher in valoare de 500 de LEI, dar si un obiect de decor in forma de luna, asa cum vedeti mai jos.

Carrefour a deschis concursul cu cererea catre clienti pentru a-i spune ce ar dori ei sa vada cu reducere mare in magazinul lantului de hypermarket-uri, el avand deja o varietate de produse oferite, dar poate ca unii vor si altceva. Carrefour a dat deja startul Black Friday 2020 cel putin in magazinul sau online, astfel ca puteti cumpara de acolo diverse produse cu promotii foarte bune, insa pentru evenimentul principal probabil veti gasi si alte oferte.

Carrefour: Anunt UIMITOR, este GRATUIT de Black Friday 2020

Carrefour vrea ca pentru evenimentul principal de Black Friday 2020 sa aiba cu reducere cat mai multe dintre produsele dorite de catre toti clientii sai, astfel ca vine acum cu aceasta cerere de a afla exact ce vor oamenii. Clientii Carrefour pot intra intr-o pagina speciala, oferita de companie mai jos, si pot oferi sugestii cu privire la produsele care ar trebui sa aiba reducerile cele mai bune in momentul de fata, iar cele care vor fi alese, vor intra in promotie.

Carrefour este una dintre foarte putinele companii din Romania care incearca sa afle de la clienti ce ar dori sa vada la pret redus de Black Friday 2020, dar e totusi o veste buna ca incearca sa faca acest lucru. Carrefour ar putea sa ofere si premii mai mari pentru a obtine cooperarea cat mai multor clienti, insa chiar si un voucher in valoare de 500 de LEI este o motivatie suficienta pentru multi sa ofere idei bune pentru reduceri de top in magazinele lantului.

Carrefour desfasoara acest concurs pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca sunteti cu adevarat interesati sa participati la el, ar fi bine sa o faceti inainte ca promotia sa expire in totalitate, si sa nu o mai puteti accesa.