Flanco: Black Friday 2020 cu 50% REDUCERE la Electrocasnice

0

flanco black friday 2020 electrocasnice

Flanco a dat startul Black Friday 2020 saptamana aceasta, dupa cum v-am spus deja inca din cursul zilelor trecute, iar acum vorbim despre cele mai populare produse pe care magazinul online le vinde in momentul de fata, iar in aceasta pagina le gasiti cu reduceri de pana la 50%.

Flanco si-a construit un renume in toata Romania prin vanzarea de produse electrocasnice, de la masini de spalat, si pana la aparate de prajit paine, de Black Friday 2020 exista reduceri de pana la 50% pentru o gama foarte variata de produse de acest gen de la magazinul online.

Flanco vinde atat electrocasnice mari, cat si electrocasnice mici, astfel ca trebuie doar sa alegeti ceea ce va intereseaza in momentul de fata pentru a cumpara la pret redus cu ocazia Black Friday 2020, si daca va uitati cu atentie mare in aceasta pagina, s-ar putea sa gasiti chiar si ceea ce va doriti.

Flanco vinde aceste produse inclusiv in rate fara dobanda, in parteneriat cu unele banci din Romania, asa ca aveti ocazia de a le obtine la preturi foarte avantajoase in momentul de fata, dar asta doar daca va grabiti, si le cumparati cat inca mai sunt in stocul magazinului online.

Flanco este detinut de catre eMAG, si evenimentul pentru Black Friday 2020 pe care il organizeaza acum este doar un preambul pentru cel de la jumatatea lunii, cand magazinul “mama” va organiza evenimentul propriu.