Orange: MILIOANE de Clienti se BUCURA de Beneficiul GRATUIT

Orange are un beneficiu gratuit pe care il ofera pentru milioane de clienti din toata Romania, insa multi dintre ei nu stiu exact ce primesc de la operator.

Orange vechime

Orange are peste 10 milioane de clienti in toata Romania, fiind operatorul de telecomunicatii cu cea mai mare baza de clienti din toata tara, ea fiind in continua crestere, luna dupa luna. Pentru ca are atat de multi clienti, Orange are si foarte multe beneficii pentru toata lumea, iar unii dintre ei primesc gratuit ceva ce nici nu sperau ca pot avea, iat in aceasta pagina gasiti toate detaliile beneficiului surprinzator de bun oferit de catre operator.

Orange le ofera tuturor clientilor cu abonamente cu servicii de voce un bonus de vechime sub forma de trafic de internet, cate 512 MB pentru fiecare an petrecut in retea, fara vreo limita efectiva pentru cuantum. Practic, daca ai 10 ani de vechime in reteaua Orange, atunci vei primi 5 GB de trafic de internet gratuit din partea operatorului, iar cu el poti naviga pe web intr-o luna fara prea multe probleme, daca nu te apuci sa faci si streaming.

Orange: MILIOANE de Clienti se BUCURA de Beneficiul GRATUIT

Orange ofera acest bonus pentru toti clientii cu abonamente voce din Romania, iar la unii el este activat in mod automat in cont, in timp ce altii trebuie sa il activeze singuri, din pacate, dar macar pot face acest lucru. Orange spune in aceasta pagina ca activarea bonusului de vechime, pentru trafic de internet, se face fie cu un SMS cu textul DA la numarul de telefon 321, fie direct din contul MyOrange, unde exista undeva o optiune dedicata.

Orange nu e singurul operator de telecomunicatii care ofera un asemenea bonus de vechime pentru clientii sai, insa daca nu ma insel e cel care ofera cel mai mic bonus dintre toti operatorii de telecomunicatii din tara noastra. In ciuda acestui lucru, cei de la Orange compenseaza cu alte bonusuri cu trafic de internet gratuit de care se pot bucura clientii din toata tara, astfel ca oricine vrea sa aiba mai mult trafic, il poate obtine indiferent de situatie.

Orange avea pana ieri un bonus de 100 GB de internet gratuit oferit tuturor clientilor din tara, si e posibil sa il fi prelungit, asa ca va trebui sa intrati in contul vostru MyOrange pentru a vedea daca s-a intamplat asta, sau nu.