LIDL Romania: Anunt OFICIAL cu o PREMIERA pentru Magazine

LIDL Romania a facut un nou anunt oficial cu o premiera foarte importanta pentru magazinele din toata tara, iata ce pot face acum clientii sai.

LIDL Romania returnare

LIDL Romania este unul dintre cele mai mari si mai populare lanturi de supermarket-uri din Romania, si vorbim despre multe magazine amplasate pe intregul intins al tarii, care au pentru clienti o gama extrem de variata de oferte grozave de care se pot bucura. Cei de la LIDL Romania au lansat pentru clientii din Romania, chiar recent, si o aplicatie speciala care se numeste LIDL Plus, ea avand menirea de a ii ajuta sa beneficieze de oferte mai bune pentru cumparaturile facute zilnic.

LIDL Romania a inclus in aceasta aplicatie si o serie de beneficii separate de reduceri si promotii, iar unul dintre ele are legatura cu faptul ca toate bonurile pentru cumparaturi emise la casele de marcat sunt oferite in format digital. Toti clientii LIDL Romania care folosesc si aplicatia LIDL Plus au posibilitatea de a vedea in ea toate bonurile pentru cumparaturile facute scanand si cardul digital la casa de marcat, astfel incat sa stie pe ce au cheltuit banii.

LIDL Romania: Anunt OFICIAL cu o PREMIERA pentru Magazine

LIDL Romania returnare produse

LIDL Romania nu ofera totusi doar atat, iar asta pentru ca toti clientii care isi inregistreaza bonurile fiscale in aplicatie au posibilitatea inclusiv de a returna produse la magazinul online in baza unui bon digital. LIDL Romania nu a permis pana acum acest lucru, insa odata cu lansarea aplicatiei LIDL Plus, si stocarea bonurilor inclusiv in format digital, iata ca devine posibila inclusiv returnarea produselor cu prezentarea unui asemenea bon pentru proces.

LIDL Romania le simplifica foarte mult viata clientilor din toata Romania, iar asta pentru ca ei nu mai sunt nevoiti sa pastreze bonurile fizice pentru produse, ci se pot folosi de aplicatie, si de cele digitale pentru a returna orice vor. In aceeasi masura, clientii LIDL Romania pot verifica preturile pe care le-au platit in trecut pentru anumite produse vandute de catre lantul de supermarket-uri, astfel incat sa stie pe viitor cum s-au modificat acestea.

LIDL Romania ofera in mod gratuit aplicatia LIDL Plus pentru toti clientii din tara prin intermediul App Store si Google Play Store chiar in acest moment, asa ca o puteti descarca in dispozitivele voastre fara probleme.