GMAIL: SURPRIZA cu o Noua Functie foarte IMPORTANTA Lansata

GMAIL are o noua functie foarte importanta lansata pentru utilizatorii din intreaga lume, iata ce a implementat Google, si cat de mult ne ajuta acum.

GMAIL deranjare

GMAIL are astazi o surpriza foarte importanta anuntata pentru utilizatorii din intreaga lume care folosesc platforma de email creata de catre compania Google, si vorbim despre ceva care poate ca ar trebui sa ajunga la ochii si urechile multor oameni. Cei de la Google s-au gandit ca in cadrul platformei GMAIL vor implementa o noua functionalitate pentru chat-ul integrat pentru utilizatori, astfel ca sunt disponibile noi optiuni pentru a ii alerta pe ceilalti cu privire la statusul nostru.

GMAIL are implementate acum pentru chat doua noi optiuni care ne ofera posibilitatea de a le spune celorlalte persoane daca suntem plecati, sau avem o optiune prin care sa nu fim deranjati de mesajele care vin. Practic vorbim despre optiunile “Away” si “Do Not Disturb” implementate in GMAIL de catre cei de la Google, ele putand sa ne faca viata mult mai usoara in orice fel de conditii, asa cum e si normal sa fie pentru o platforma de acest gen.

GMAIL: SURPRIZA cu o Noua Functie foarte IMPORTANTA Lansata

GMAIL deranjare chat

GMAIL ofera prin optiunea “Away” posibilitatea de a seta un mesaj atunci cand suntem plecati, iar daca cineva ne contacteaza prin chat-ul integrat, atunci va primi in mod automat respectivul mesaj. In cazul “Do Not Disturb”, vorbim despre ascunderea tuturor notificarilor, in baza unor optiuni disponibile in cadrul aplicatiei GMAIL, astfel ca nu vom fi deranjati de niciun mesaj daca lucram la ceva important, si vom putea sa le vedem mai tarziu.

GMAIL are deasemenea implementata o noua optiune speciala pentru cei care vor sa modifice setarile pentru platforma de email, scurtatura fiind acum afisata intr-un loc mult mai usor de accesat decat pana in trecut. Toate aceste modificari pentru GMAIL sunt facute de catre Google ca parte a trecerii la Google Workspaces, platforma sa online prin care a regandit o buna parte dintre serviciile pe care le ofera, a implementat multe functii noi, si le-a creat o noua identitate vizuala.

GMAIL are aceste schimbari implementate deja, insa daca nu le vedeti, atunci inseamna ca ele nu s-au propagat inca si la voi, deci va trebui sa mai asteptati putin pana cand vor aparea in mod automat.