Orange: OFICIAL, Anuntul despre Black Friday 2020 pentru Romani

Orange a facut un anunt oficial cu privire la Black Friday 2020 pentru romanii din toata tara, iata ce a dezvaluit pentru milioane de clienti acum.

Orange reduceri black friday 2020

Orange surprinde astazi cu un anunt oficial privind Black Friday 2020, cel mai asteptat eveniment de reduceri al anului in Romania, operatorul de telecomunicatii oferind si primele informatii despre ceea ce intentioneaza sa faca. Orange lucreaza in momentul de fata la pagina sa in care vor fi disponibile toate ofertele speciale pentru Black Friday 2020, iar daca sunteti interesati, in aceasta pagina va fi listat totul cand pregatirile vor fi gata.

Orange vrea sa faca un eveniment Black Friday 2020 care sa dureze o luna intreaga, asa cum a mai facut in alti ani, si asa cum au mai facut alte magazine online din Romania, si cum fac in continuare in momentul de fata. Cei de la Orange n-au dezvaluit deocamdata ce anume vor include in oferta cu promotii pentru evenimentul de reduceri, insa este destul de clar faptul ca vor avea oferte extrem de bune pentru toti cei interesati de promotiile mari.

Orange: OFICIAL, Anuntul despre Black Friday 2020 pentru Romani

Orange a avut de obicei reduceri destul de bune in evenimentele pentru Black Friday pe care le-a organizat pana acum, si e de asteptat inclusiv ca acum lucrurile sa fie la fel  pentru ca exista interes foarte mare vis-a-vis de ele. Nu mi-as face mari sperante ca Orange sa aiba reduceri substantiale pentru telefoanele pe care le vinde in mod obisnuit, si asta pentru ca de obicei se intampla asa, reducerile cele mai mari fiind la accesoriile vandute de catre operator.

Orange incearca sa le ofere clientilor din toata Romania doar cele mai bune oferte posibile pentru servicii, dar si pentru produsele pe care le vinde, iar in urmatoarele zile vom afla si care este oferta sa de Black Friday 2020. E de asteptat ca pentru clienti sa existe niste promotii speciale, eventual acces prioritar la oferte, Orange putand chiar sa creasca si valoarea punctelor Thank You, asa cum a mai facut si in alti ani pentru evenimentele acestea.

Orange va face un anunt oficial in cursul urmatoarelor zile, insa intre timp daca incercati sa accesati magazinul lor online, veti fi intampinati de o pagina in care vi se spune ca se lucreaza la ofertele pentru reduceri.