CEC Bank: Mesajul foarte IMPORTANT Emis pentru TOTI Clientii

CEC Bank are un mesaj foarte important pe care l-a emis pentru toti clientii din toata Romania, iata ce spune banca, si ce trebuie sa stii acum.

CEC Bank facturi

CEC Bank are un mesaj foarte important pe care il transmite pentru clientii sai din toata Romania, si n-ar strica sa va uitati cu atentie la tot ceea ce spune, pentru ca e vorba despre o veste extrem de importanta. Mai exact, cei de la CEC Bank le spun clientilor din toata tara ca se pot folosi de serviciile sale online pentru a plati online facturile pentru diverse servicii de care beneficiaza de la diverse companii din Romania.

CEC Bank spune ca facturile pentru telefonie, televiziune, internet, si nu numai, pot fi platite foarte usor de catre clienti direct din interfata sa online pentru internet banking, in doar cateva minute, sau secunde. Cam toate bancile au pentru clientii lor sisteme care sa permita plata facturilor pentru servicii in doar cateva minute exclusiv online, iar CEC Bank ne arata ca este in aceeasi linie cu toate bancile concurente din tara noastra.

CEC Bank: Mesajul foarte IMPORTANT Emis pentru TOTI Clientii

CEC Bank spune ca CECOnline este denumirea sistemului prin care clientii din toata Romania pot face plati online pentru serviciile de care beneficiaza in momentul de fata, si daca aveti un cont pentru internet banking, e posibil sa stiti de el. In pagina dedicata CECOnline, cei de la CEC Bank spun ca romanii pot plati foarte rapid facturile pentru Orange, Vodafone, Telekom, AKTA si RCS & RDS, adica principalii furnizori de servicii din Romania.

CEC Bank ii scuteste pe clienti de un drum la oricare dintre sediile acestor companii pentru a plati facturile emise in fiecare luna, insa platile nu se vor face si automat, ca in cazul altor banci. Probabil va aduceti aminte ca alte banci concurente ale CEC Bank ofera posibilitatea de a plati in mod automat facturile emise pentru clienti, dar aici nu se intampla asta.

CEC Bank permite plata manuala a facturilor, insa si aceasta este o veste foarte buna pentru ca vorbim despre o plata care se face exclusiv online, fara ca oamenii sa fie obligati sa mearga efectiv intr-un magazin sa faca asta.