Precomenzile iPhone 12 vor fi deschise la eMAG, Orange, Vodafone

Precomenzile iPhone 12 eMAG Orange Vodafone

Precomenzile iPhone 12 vor fi deschise la eMAG, Orange, Vodafone, si cel mai probabil Telekom, Flanco, Altex, si alte magazine online chiar la sfarsit de saptamana, in noaptea de joi spre vineri trebuind sa aiba loc acest pas, astfel ca asteptarea este putin, putin mai scurta.

iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 si iPhone 12 mini vor putea fi precomandate incepand cu data de 6 noiembrie la eMAG, Orange, Vodafone, si cel mai probabil Telekom, Flanco, Altex, plus resellerii de produse Apple din Romania, la preturi care deocamdata nu prea sunt cunoscute.

Orange are in aceasta pagina preinscrierile deschise deja, Flanco le are deschise in aceasta pagina, Vodafone are deasemenea o pagina speciala, la fel ca si eMAG, sau Altex, in timp ce Telekom nu are inca nimic facut pentru precomenzile iPhone 12, dar mai mult ca sigur va avea.

Precomenzile iPhone 12 vor fi deschise in cursul zilei de 6 noiembrie, mai mult ca sigur de la ora 00:00 la eMAG, Orange, Vodafone, insa dincolo de aceste magazine online, poate doar cele ale resellerilor vor face acelasi lucru, desi nu mi-as face mari sperante ca se va intampla asta.

Lansarea iPhone 12 va avea loc in Romania o saptamana mai tarziu, adica atunci cand se organizeaza Black Friday 2020, eveniment care va eclipsa fara discutie punerea in vanzare a noilor produse ale companiei Apple, dar asta nu ar trebui sa mai fie o surpriza pentru cineva.