Google Lanseaza un Serviciu VPN pentru Utilizatorii Sai

Google vpn

Google a luat prin surprindere foarte multa lume cu decizia sa de a lansa un serviciu de tip VPN pentru cei interesati sa profite de o asemenea functionalitate, compania americana dorind sa ii ajute pe oameni sa navigheze in siguranta pe internet in fiecare zi.

Google ofera acest nou serviciud e tip VPN doar pentru americanii care au un abonament Google One cu 2 TB de spatiu de stocare, acesta costand 10 dolari pe luna, iar accesul la serviciu este oferit doar pentru telefoanele cu sistem de operare Android, nu si pentru altele.

Google spune ca acest serviciu de tip VPN este integrat in aplicatia Google One, si cripteaza tot traficul facut de catre utilizatori, indiferent din ce aplicatie vine acesta, astfel ca vorbim despre o securizare totala a comunicatiilor, ceea ce vine ca o veste extrem de buna.

Google VPN one

Google nu a spus deocamdata cand anume intentioneaza sa ofere acest serviciu de tip VPN si pentru alte tipuri de abonamente, sau pentru alte tari, insa a facut primul pas spre a oferi un asemenea tip de serviciu, deci mai mult ca sigur vom afla in curand mai multe detalii despre planurile sale.