iPhone 12: Asa arata noile carcase Magsafe (VIDEO)

iPhone 12, intreaga serie, este lansat cu o noua serie de carcase Magsafe care permit inclusiv incarcarea wireless a telefoanelor fara a fi scoase din carcasa, ceva ce mai mult ca sigur poate fi util pentru multi dintre cei care vor cumpara noile modele de telefoane.

In clipul video de mai sus putem vedea o prezentare sumara a carcaselor pentru telefoanele din seria iPhone 12, si puteti observa ca ele seamana extrem de bine cu cele normale, doar ca au integrate componente care faciliteaza incarcarea wireless fara a fi scoase.

Desi initial aceste carcase Magsafe arata fix precum cele anterioare, e posibil ca in timp acel inel sa devina vizibil mai clar inclusiv prin partea exterioara a carcasei, cei de la Apple atentionand clientii in legatura cu aceasta situatie, in cazul incarcarilor repetate ale telefoanelor din seria iPhone 12.

Carcasele Magsafe ar trebui sa fie lansate cu seria iPhone 12 inclusiv in Romania, insa daca ne uitam la ceea ce a facut in trecut Apple, nu este exclus ca ele sa fie disponibile ceva mai tarziu in magazinele din tara noastra, asa ca e bine sa fiti pregatiti si pentru asta.