DACIA Logan: Vestea PROASTA pentru Noua Generatie de Masini

DACIA Logan a fost lansata cu o veste proasta pentru clientii din toata lumea, noua generatie de masini vine fara ceva dorit de multi clienti.

dacia logan asistare

DACIA Logan a fost lansata intr-o generatie noua de catre cei de la DACIA, asta nu mai e un secret pentru cineva, cred ca toata lumea stie deja ca noile masini vin cu foarte multe noutati importante, in special pe partea de siguranta. Desi exista foarte multe dotari noi care au venit pentru DACIA Logan, spre surprinderea foarte multor oameni, avand in vedere pretul mic pe care-l are masina, exista totusi ceva care ar fi fost foarte util pentru romani, si europeni.

DACIA Logan nu are implementat si un sistem de directie asistata electric, ci ramane la cea hidraulica din vechile modele, si din alte modele mai ieftine de masini, desi Renault a inceput sa o foloseasca in tot mai multe modele. Directia asistata electric le permite soferilor sa intoarca mult, mult mai usor, volanul masinii atunci cand au de efectuat manevre pe loc, sau la viteza foarte mica, iar pentru DACIA Logan ea ar fi fost o surpriza placuta.

DACIA Logan: Vestea PROASTA pentru Noua Generatie de Masini

DACIA Logan este o masina ieftina, iar implementarea unui sistem de directie asistata electric ar fi putut creste costurile de vanzare dincolo de ceea ce vedem acum, tehnologia de acest gen nefiind chiar atat de ieftina. Pe de alta parte, DACIA Logan are o camera radar cu sistem care are menirea de a preveni producerea de accidente, deci nu e ca si cum masina nu are tehnologii de ultima ora, nu chiar ieftine, dar n-ar fi stricat si ceva in plus.

DACIA Logan ar fi oferit o experienta de condus mult mai buna cu un sistem de directie asistata electric, acest lucru fiind 100% clar, insa iata ca pana la urma producatorul de la Mioveni a avut alte planuri in ceea ce priveste masina sa. Nu e exclus ca in viitoare modele ale DACIA Logan sa vedem asa ceva, mai ales ca sistemul a devenit cam indispensabil din masinile care sunt vandute in momentul de fata in lumea intreaga, deci e regasit cam peste tot.

DACIA Logan a fost deja anuntata, iar in curand urmeaza sa ajunga in reprezentante si primele masini comandate de catre clienti, deci daca sunteti interesat de vreuna, o puteti cumpara acum.