Fortnite: Update MAJOR Lansat pentru TOTI Jucatorii Astazi

Fortnite jetpack

Fortnite are parte de o noua actualizare importanta lansata astazi pentru utilizatorii din toata lumea, versiunea 14.50 fiind disponibila pentru instalare chiar de acum, si ea aduce o serie de noutati extrem de interesante pentru toti utilizatorii, dupa cum probabil va imaginati deja.

Fortnite a implementat pentru jucatorii din intreaga lume rezolvari pentru problemele raportate pana in momentul de fata de catre toata lumea, ceva foarte important pentru ca experienta de joc sa fie una dintre cele mai bune posibile, asa cum este si normal pentru un asemenea titlu.

Fortnite are din nou disponibile jetpack-urile pe care atat de multi jucatori le-au apreciat cand au fost lansate, si a caror lipsa a fost dusa dupa ce ele au fost eliminate, iar odata cu asta se termina si evenimentul Fortnitemares, ceva logic din moment ce Halloween-ul a trecut deja de cateva zile.

Fortnite are deasemenea implementat suport pentru Playstation 5, cu posibilitatea de joc la rezolutia 4K la 60 FPS, acelasi lucru fiind disponibil inclusiv pentru XBOX One X/S, doar ca in cazul celei din urma rezolutia e redusa la 1080p, dar in cazul ambelor console este imbunatatita foarte mult calitatea grafica.

Fortnite are deasemenea disponibile multe alte noutati in changelog-ul care a fost lansat pentru jucatorii din intreaga lume, si n-ar strica sa va uitati acolo la toate surprizele care au fost lansate de catre cei de la Epic Games, pentru ca sunt foarte multe disponibile, si sunt foarte, foarte bune.