Kaufland: Anunt INCREDIBIL, a Dat Startul BLACK FRIDAY 2020

Kaufland are un anunt incredibil pentru toti clientii din Romania deoarece a dat startul Black Friday 2020 in toate magazinele sale din tara, ia reducerile.

Kaufland BLACK FRIDAY 2020

Kaufland a facut in aceasta dimineata un anunt foarte important pentru toti clientii sai din Romania, anuntand startul Black Friday 2020 in toate magazinele sale din Romania, insa sub titulatura Black Week, adica o saptamana intreaga de reduceri. Mergand pe ideile avute si de catre alte mari companii, cei de la Kaufland nu organizeaza o singura zi cu reduceri mari pentru clientii din toata romania, ci au Black Friday 2020 o intreaga saptamana in magazine.

Kaufland spune ca va avea toata saptamana super oferte la o gama foarte variata de produse pe care le vinde in momentul de fata, si mentioneaza in mesajul de mai jos televizoarele, boxele portabile, tabletele, castile pentru gaming, si multe altele. Desigur ca in imaginea Kaufland a inclus si genti de voiaj, electrocasnice mici, si nu doar atat, astfel ca in magazinele sale din toata tara ar trebui sa fie oferte grozave de Black Friday 2020 incepand de astazi.

Kaufland: Anunt INCREDIBIL, a Dat Startul BLACK FRIDAY 2020

Kaufland surprinde cu faptul ca a dat startul Black Friday 2020 putin mai tarziu decat cei de la Carrefour, de exemplu, dar inaintea celor de la LIDL romania, care nu s-au prea grabit deocamdata sa anunte acest eveniment. Asta inseamna totusi ca veti avea mai multe optiuni in ceea ce priveste alegerea produselor pe care doriti sa le cumparati, iar Kaufland are oricum unele dintre cele mai bune oferte de pe piata pentru foarte multe produse bune.

Kaufland va avea mai mult ca sigur si un catalog special de oferte pentru clientii care sunt dornici sa isi faca cumparaturile din magazinele sale din toata Romania, astfel ca trebuie doar sa fiti atenti la ofertele care sunt disponibile. Kaufland va publica si mai multe mesaje in cursul acestor zile pentru a ne anunta mai multe dintre ofertele care vor fi disponibile, asa ca trebuie doar sa va uitati cu atentie la ceea ce transmite pentru Black Friday 2020, si sa cumparati ce va intereseaza.

Kaufland ar trebui sa incheie campania de reduceri pentru Black Friday 2020 saptamana viitoare, dar nu e exclus sa o extinda si dupa 13 noiembrie, cand are loc evenimentul principal in mai toata Romania, in special la eMAG.