DIGI Romania: MILIOANE de Clienti Vizati de un Anunt GROZAV

DIGI Romania are milioane de clienti din toata tara vizati de un anunt grozav astazi, iata ce a dezvaluit grupul de telecomunicatii pentru toti clientii.

DIGI Romania pregatiri

DIGI Romania are astazi milioane de clienti din toata tara vizati de un anunt grozav care vine de la grupul de telecomunicatii, si vorbim despre o veste foarte importanta care are menirea de a ne arata ceea ce a pregatit compania pentru noi. Vorbim despre o noua actualizare a hartilor care sunt disponibile pentru toti romanii care folosesc serviciile de telecomunicatii ale celor de la DIGI Romania, compania incercand sa ne ofere cea mai buna experienta posibila.

DIGI Romania a actualizat iar hartile cu acoperirea pentru serviciile sale de telefonie mobila, astfel ca avem noi informatii cu privire la locatiile in care serviciile sunt disponibile pentru toata lumea in momentul de fata. Pe website-ul celor de la DIGI Romania veti gasi toate informatiile necesare pentru a vedea unde anume puteti folosi serviciile companiei pentru a vorbi la telefon, a naviga pe internet de pe dispozitive mobile, si nu doar atat, si aveti o imagine mai clara asupra lucrurilor.

DIGI Romania: MILIOANE de Clienti Vizati de un Anunt GROZAV

DIGI Romania a actualizat hartile cu acoperirea de telefonie mobila din Romania pentru a-i ajuta pe clientii din toata tara sa isi faca o idee mai clara cu privire la ceea ce primesc daca aleg sa-i foloseasca serviciile in momentul de fata. Desigur ca vorbim despre actualizari mici pentru ca DIGI Romania are deja acoperire in foarte multe zone din tara noastra, astfel ca va trebui sa va uitati cu mare atentie la hartile actualizate pentru a sesiza daca exista vreo schimbare pentru locatia voastra.

DIGI Romania a actualizat in ultima perioada hartile cu acoperirea de telefonie mobila 2G, cea la care a lucrat si cel mai mult in ultimul an, acolo fiind facute investitii serioase pentru a le putea oferi clientilor experienta de care au nevoie. Desigur ca exista actualizari inclusiv pentru hartile de acoperire ale celorlalte infrastructuri de telecomunicatii, dar acelea sunt mai mature, si ar trebui sa fie diferente mai mici in comparatie cu hartile DIGI Romania disponibile pana acum.

DIGI Romania se pregateste de Black Friday 2020, astfel ca e normal sa-si actualizeze si hartile pentru ca ai sai clienti sa stie daca in zona lor pot beneficia de servicii de telecomunicatii mobile, sau nu.