DACIA Duster 3: URIASA Schimbare pentru Noile SUV Romanesti

DACIA Duster 3 are o uriasa schimbare anuntata, noul model de SUV romanesc urmand a veni cu ceva ce putini credeau ca vor vedea pentru aceasta masina.

DACIA Duster 3 portbagaj

DACIA Duster 3 este urmatoarea generatie importanta de SUV-uri fabricate in Romania, iar in baza a ceea ce am vazut pana acum, putem vorbi despre o schimare destul de serioasa care urmeaza sa fie facuta, si ea va conta pentru experienta de utilizare. V-am spus saptamana trecuta despre o importanta modificare pentru Logan 3 in ceea ce priveste portbagajul si compartimentarea noua facuta de catre DACIA, iar in DACIA Duster 3 ar trebui sa vedem acelasi lucru.

DACIA Duster 3 ar trebui sa aiba un portbagaj cu o compartimentare noua, foarte similara cu cea pe care o vedeti in imaginea de mai jos pentru Logan 3, dar desigur ca ar putea exista si mici diferente, avand in vedere ca si masinile sunt diferite. Chiar si asa, foarte multa lume se asteapta ca in DACIA Duster 3 sa fie implementata o compartimentare similara care ar face transportul mult mai simplu pentru cei care cumpara masinile.

DACIA Duster 3: URIASA Schimbare pentru Noile SUV Romanesti

DACIA Duster 3 portbagaj compartimentare

DACIA Duster 3 are un portbagaj mai mare, deci e posibil sa vedem si compartimentarea gandita usor diferit pentru ca oamenii care au un SUV transporta, de obicei, lucruri diferite, de dimensiuni mai mari. Desigur ca acest sistem de compartimentare este optional pentru toti clientii care cumpara masina, si desigur ca el poate fi folosit doar la nevoie de catre ei, astfel ca nu esti obligat sa il utilizezi daca nu ai intr-adevar nevoie de asa ceva pentru DACIA Duster 3.

DACIA Duster 3 va fi gandita ca o masina mult mai practica atat in oras, cat si inafara sa, astfel ca toti clientii ar trebui sa beneficieze de mult mai multa versatilitate cand o folosesc pentru orice au nevoie in viata de zi cu zi. DACIA Duster 3 va veni si cu multe alte imbunatatiri care se regasesc in momentul de fata in alte masini fabricate de catre cei de la DACIA, deci vom avea cu siguranta parte si de alte surprize grozave, dar trebuie multa rabdare.

DACIA Duster 3 ar urma sa fie lansata cel mai probabil pe final de an 2024, si inceput de an 2025, iar asta conform informatiilor furnizate de catre un director al DACIA, deci punerea sa in vanzare inca este foarte departe.