DIGI Mobil: Anuntul OFICIAL pentru MILIOANE dintre Romani

DIGI Mobil are un anunt oficial pentru milioane de romani din toata tara, iata ce trebuie sa stii chiar acum despre mesajul transmis astazi de operator.

DIGI Mobil inegalabil

DIGI Mobil are in sfarsit parte de un anunt oficial care mai mult ca sigur va bucura milioane de romani din toata tara pentru ca ii vizeaza in mod direct, si e una dintre cele mai bune vesti care putea veni pentru ei acum. Mai exact, DIGI Mobil are anuntat de catre RCS & RDS faptul ca urmeaza sa aiba oferte extrem de bune pentru serviciile de telefonie mobila in momentul in care Black Friday 2020 va incepe pe website-ul grupului de telecomunicatii.

DIGI Mobil va avea ofertele pentru abonamentele de telefonie mobila incluse printre promotiile care vor fi disponibile pentru clientii romani incepand cu data de 13 noiembrie, si compania anunta promotii mai bune ca niciodata. Avand in vedere ca Telekom a facut deasemenea un anunt extrem de important cu privire la propriile promotii pentru Black Friday 2020, era normal sa vedem si de la DIGI Mobil ceva anuntat, si e una dintre cele mai bune vesti de pana acum.

DIGI Mobil: Anuntul OFICIAL pentru MILIOANE dintre Romani

DIGI Mobil ar putea avea abonamente reduse 100% pentru o anumita perioada de luni in campania Black Friday 2020, iar asta pentru ca si Telekom a anuntat deja promotii surprinzatoare oferite pentru clientii din toata Romania. Telekom le ofera romanilor posibilitatea de a utiliza gratuit timp de o luna serviciul Mobil Nelimitat la o cartela prepay, asta separat de ofertele bune pentru abonamente, iar DIGI Mobil va trebui sa vina cu ceva similar pentru clienti.

DIGI Mobil nu va avea cartele prepay pe care le ofera pentru clientii din Romania, dar va avea mai mult ca sigur abonamente la preturi foarte bune, poate chiar injumatatite fata de normal, impreuna cu alte promotii excelente. Desigur ca vor fi oferte cu perioada contractuala de 24 de luni pentru clientii dornici sa profite de aceste beneficii, dar mai multe vom afla cu siguranta dupa ce DIGI Mobil isi va prezenta in mod oficial ofertele grozave pe care le-a pregatit.

DIGI Mobil va avea aceste oferte pentru o perioada limitata de timp pentru clientii din toata Romania, asa ca profitati de ele cat puteti de repede, inainte sa dispara in totalitate din cadrul magazinului online al RCS & RDS.