iPhone 12 LANSAT la Precomanda la eMAG, Orange si Vodafone

iPhone 12 LANSAT eMAG, Orange Vodafone

UPDATE: Se pare ca anul acesta nu se mai respecta lansarea de la ora 00:00, asa ca probabil vom vedea telefoanele disponibile abia de maine.

iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max au fost lansate la precomanda la eMAG in aceasta pagina, Orange in aceasta pagina, Vodafone, si la Flanco vor fi disponibile in aceasta pagina, astfel ca puteti inregistra precomanda voastra chiar acum.

Telefoanele din seria iPhone 12 vor fi puse in vanzare de catre toate magazinele online din tara noastra peste fix o saptamana, cand are loc si Black Friday 2020 in Romania, astfel ca mai aveti destul de mult de asteptat pana cand veti tine dispozitivul vostru in mana.

Orange si Vodafone ar trebui sa aiba preturile cele mai mici din Romania pentru toate telefoanele din seria iPhone 12, cei de la eMAG avand de obicei preturi mai mari, la fel ca si Flanco, sau chiar Telekom, asa ca trebuie sa va orientati in functie de cat vreti sa cheltuiti.

Seria iPhone 12 este extrem de populara in aceasta perioada, cei de la Apple avand probleme foarte mari cu stocurile, asa ca daca vreti ca telefonul vostru sa va fie livrat rapid, nu alegeti versiunea albastra, si nici mai mult de 128 GB spatiu de stocare, altfel veti avea mult de asteptat.