Orange: Foarte IMPORTANT Anunt pentru MILIOANE dintre Romani

Orange a facut un foarte important anunt pentru milioane de romani din toata tara, iata ce trebuie sa stii neaparat chiar in momentul de fata.

orange responsabilitate

Orange, cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, are un foarte important anunt de care ar trebui sa stie milioane dintre romani, nu doar clientii proprii, ci si oricare dintre cei care au copii. Orange aduce in discutie o problema care devine din ce in ce mai serioasa in mediul online, hartuirea, iar in aceasta pagina puteti afla foarte multe informatii cu privire la ea, dar si cum va puteti proteja copiii.

Orange urmeaza exemplul celor de la Telekom, care acum mai bine de vreo luna au lansat o initiativa similara pentru romanii din toata tara, una care are menirea tot de a ii ajuta pe parinti sa isi protejeze copiii. Telekom a pornit o initiativa care are la baza o colaborare cu cei de la Kaspersky, insa Orange vorbeste doar despre problema hartuirii pe internet, si despre ceea ce ar trebui sa stie parintii care isi lasa copiii sa fie activi online.

Orange: Foarte IMPORTANT Anunt pentru MILIOANE dintre Romani

Orange vorbeste despre o problema cu care se confrunta aproape toti copiii la un moment dat, in special in viata reala, dar tot mai des inclusiv pe internet, iar multi sunt afectati serios pe termen lung din cauza acestei probleme. Cei de la Orange atrag atentia asupra problemei din cauza faptului ca foarte multi parinti nu realizeaza cat de reala si periculoasa este hartuirea online, si asta in conditiile in care ei ar trebui sa realizeze care este situatia.

Orange spune ca tehnologia aduce problema, si tot tehnologia este solutia, lucru perfect adevarat, pentru ca exista foarte multe solutii menite sa ajute parintii sa isi protejeze copiii impotriva acestor probleme. Desigur ca nu e foarte simplu sa faci acest lucru, insa chiar si asa, oricine vrea sa isi tina copilul in siguranta deplina, chiar si online, poate folosi tehnologia in avantajul sau in aceasta lupta, conform celor de la Orange.

Orange ofera si solutii pentru parintii care sunt dornici sa isi tina copiii in deplina siguranta, si n-ar strica sa fiti atenti la ceea ce ar trebui sa faceti pentru a va proteja copiii cat puteti de mult.