BCR Romania: Anuntul de ULTIMA ORA cu Masurile Obligatorii

BCR Romania are un anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din toata tara, iata ce masuri obligatorii sunt impuse de catre banca pentru noi.

BCR Romania limitari

BCR Romania a luat o serie de masuri foarte importante, si obligatorii, pentru clientii sai din Romania in contextul pandemiei de Coronavirus, si e bine sa stii despre ele, pentru ca te vizeaza in mod direct in momentul de fata. BCR Romania a impus unele dintre aceste masuri inca din perioada starii de urgenta, iar ele raman in vigoare acum, adaugandu-se altele care au menirea de a ii tine in siguranta atat pe clientii, cat si pe angajatii sai din toata tara.

BCR Romania a implementat chiar recent o masura foarte importanta care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, mai exact acestia trebuie sa isi faca o programare pentru a ajunge in oricare dintre sucursalele sale, ceva ce pana in momentul de fata nu era obligatoriu. E nevoie ca orice client care vrea sa ajunga intr-una dintre sucursalele BCR Romania sa sune la un numar de telefon, si sa ceara pentru a fi programat sa-si rezolve problemele pe care le are.

BCR Romania: Anuntul de ULTIMA ORA cu Masurile Obligatorii

BCR Romania impune deasemenea o alta masura foarte importanta, mai exact limiteaza schimburile valutare pentru cei care nu ii sunt clienti, dar intra in sucursalele sale din toata tara pentru a face schimburi valutare. Mai mult decat atat, BCR Romania a modificar sucursalele sale astfel incat sa se poata face mai multe tranzactii fara numerar in ele, iar clientii sa nu mai fie nevoiti sa foloseasca bancnotele, care sunt vazute ca o posibila sursa de transmitere a virusului.

BCR Romania igienizeaza toate sucursalele sale in mod frecvent pentru ca toti clientii sa fie in deplina siguranta in momentul in care ajung in ele, masura care se aplica inclusiv in cazul altor banci importante din Romania. Vorbim despre multe sucursale de banci, sau magazine ale operatorilor de telecomunicatii, care sunt igienizate in mod frecvent pentru a elimina orice fel de urme de virus din interiorul lor, iar BCR Romania face fix la fel pentru angajatii si clientii sai.

BCR Romania ar mai putea lua si alte masuri menite sa reduca raspandirea virusului in sucursalele sale din toata Romania, insa in momentul de fata nu se cunosc alte planuril cu privire la asemenea posibile schimbari.