Vodafone: Mesajul SPECIAL pentru MILIOANE de Clienti Romani

Vodafone are un mesaj special pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce transmite operatorul, si cat de mult conteaza pentru noi.

0

Vodafone superlativ

Vodafone are un mesaj special pentru milioane de clienti din toata Romania care in momentul de fata ii folosesc serviciile, sau care inca nu s-au decis daca ar trebui sa o faca, si sunt dornici sa incerce ceva nou. Vorbim despre un mesaj special care are in centru cartelele prepay ale celor de la Vodafone, iar asta pentru ca operatorul are o oferta speciala pentru clientii sai din toata tara in momentul de fata, si e una despre care ar trebui sa stiti chiar acum.

Vodafone a decis cu ceva vreme in urma sa le permita clientilor din Romania sa primeasca la pretul de doar 5 euro beneficiile care sunt in mod obisnuit oferite pentru cartelele care costa 8 euro. Vodafone a lansat aceasta promotie speciala cu ceva timp in urma pentru clientii sai din toata Romania, si unii dintre ei probabil stiu deja despre ea, insa altii probabil ca acum acum afla pentru prima oara despre ceea ce aduce ea pentru toata lumea.

Vodafone: Mesajul SPECIAL pentru MILIOANE de Clienti Romani

Vodafone superlativ pachet

Vodafone le ofera clientilor din toata Romania, sau oricaror alti romani, posibilitatea de a beneficia de aceasta promotie pentru o perioada de doar 5 saptamani de zile, astfel ca nu e ceva care se intampla pentru o perioada lunga de timp. Ideea celor de la Vodafone este de a le permite romanilor sa incerce beneficiile unei cartele prepay care are mai multe minute, mai mult trafic de internet, etc, la un cost mai mic, si de a ramane la ea dupa perioada de proba.

Vodafone a lansat initial aceasta oferta pentru o perioada foarte limitata de timp, insa a decis in mod repetat sa o prelungeasca pentru ca tot mai multi romani sa aiba ocazia de a profita de promotie, si de a trece la pachetul mai scump. Desigur ca Vodafone va continua sa faca acest lucru pentru ca nu are de ce sa nu le ofere clientilor posibilitatea de a se bucura de beneficii mai mari, asa ca profitati cat inca mai aveti ocazia de a face acest lucru.

Vodafone nu are alte promotii similare disponibile pentru clientii din toata Romania, asa ca daca va mai fi vreuna disponibila, va voi anunta intr-un articol separat, pentru a profita de ea cat va fi oferita.