DIGI Romania: ATENTIE! Anuntul de ULTIMA ORA pentru Clienti

DIGI Romania are un anunt de ultima ora cu care ii atentioneaza pe toti clientii din Romania in legatura cu o problema extrem de serioasa acum.

DIGI Romania pregatiri

DIGI Romania are un avertisment de ultima ora pentru toti clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca vorbim despre o problema extrem de serioasa care afecteaza un numar foarte mare de utilizatori din tara noastra. Vorbim despre o problema care s-a intensificat in perioada starii de urgenta in Romania, din pacate, iar cei de la DIGI Romania incearca sa ii ajute pe oameni sa treaca peste aceasta situatie in cel mai bun mod cu putinta.

DIGI Romania ii avertizeaza pe clientii din toata tara in legatura cu atacurile de tip phishing la care suntem supusi cu totii, acestea find gandite de catre hackeri pentru a ne pacali, si a obtine acces la datele noastre, in cel mai bun caz. In cel mai rau caz, hackerii pot sa obtina acces la datele noastre bancare, si pot fura banii pe care-i avem in conturi, iar DIGI Romania incearca sa ii avertizeze pe clienti in legatura cu aceasta situatie serioasa.

DIGI Romania: ATENTIE! Anuntul de ULTIMA ORA pentru Clienti

DIGI Romania naivitate clienti

DIGI Romania le spune romanilor din toata tara ca trebuie sa fie atenti la toate email-urile pe care le primesc de la diverse persoane, iar asta deoarece ele pot contine informatii, sau link-uri malitioase, care ar putea fi folosite impotriva noastra. Hackerii ne pot pacali sa accesam link-uri catre diverse website-uri care fie sunt infectate cu malware, fie sunt clone ale unora reale, iar prin ele ne sunt furate imediat datele de catre ei.

DIGI Romania spune ca nu exista o metoda 100% sigura de a ne proteja impotriva atacurilor de tip phishing, si ca singura solutie este vigilenta noastra, pentru ca in rest e greu sa fim protejati de altii. Hackerii se bazeaza pe naivitatea victimelor atunci cand fac atacuri de tip phishing, iar asta pentru ca fix victimele sunt cele care trebuie sa “cada in plasa” hackerilor pentru ca acest atac sa aiba cu adevarat efect impotriva noastra.

DIGI Romania nu prea are cum sa-i protejeze pe clientii sai din tara impotriva acestei probleme, asa ca avertismentele de acest gen sunt singura solutie prin care poate incearca sa ne arate ca exista o problema serioasa.