Raed Arafat: Mesajul CRITIC pentru Romanii din toata Tara

Raed Arafat Mesajul CRITIC Romanii Tara

Raed Arafat a revenit astazi cu un mesaj extrem de important pentru romanii din toata tara, unul de care toata lumea trebuie sa stie pentru ca poate reprezenta diferenta dintre o viata mai normala, si cateva luni de chin cu restrictii pentru a impiedica raspandirea noului Coronavirus si mai mult in tara.

Raed Arafat reitereaza faptul ca sarbatorile de Craciun de anul acesta nu vor mai fi la fel ca in alti ani, si ca oamenii vor trebui sa se protejeze mai bine, sa evite intalnirile in numar mare, chiar si in familie, si sa se protejeze in case, pentru ca in ianuarie si februarie sa nu existe cresteri mari ale cazurilor noi.

“Cert este că vor fi sărbători altfel decât au fost în alți ani. Contactul și mobilitatea trebuie să fie la limită, altfel, după sărbători riscăm să ne trezim cu o nouă creștere și să avem un nou val în lunile ianuarie, februarie, martie. Va trebui să fim foarte atenți asupra modului în care vom desfășura sărbătorile.

Regulile trebuie respectate pe perioada alegerilor. S-a văzut la alegerile trecute că s-au respectat regulile, problema a apărut după anunțarea rezultatelor.”