WhatsApp: Noua Functie SECRETA si IMPORTANTA pe Telefoane

WhatsApp are o noua functie secreta si foarte importanta pentru telefoanele din toata lumea, iata ce trebuie sa stii in legatura cu ea chiar acum.

WhatsApp ignorare

WhatsApp are o functie secreta despre care foarte multi dintre utilizatori nu stiu nimic, dar care este foarte importanta pentru folosirea aplicatiei pe telefoanele iPhone si Android, iar in cele ce urmeaza va voi explica de ce. WhatsApp lucreaza de ceva vreme la o functie pe care cei care ne-au dezvaluit-o o numesc “Vacation Mode”, aceasta fiind eliminata complet la un moment dat din versiunile beta ale aplicatiei, doar pentru a reveni mai tarziu intr-o forma imbunatatita.

WhatsApp implementeaza aceasta aplicatie pentru a le permite utilizatorilor sa arhiveze in mod permanent chat-urile cu anumite persoane, si chiar daca primesc vreun mesaj nou in ele, acestea nu vor mai fi afisate in fruntea listei de conversatii. Vorbim despre un fel de functie speciala care ne va permite sa ignoram anumite persoane, iar asta pentru ca mesajele venite de la ele vor fi in mod permanent ascunse, fara ca acea persoana sa stie, si fara ca noi sa le primim.

WhatsApp: Noua Functie SECRETA si IMPORTANTA pe Telefoane

WhatsApp ignorare conversatii

WhatsApp lucreaza de foarte multa vreme la acest sistem, iar acum vedem ca se apropie de lansarea sa, si asta multumita imaginii de mai sus, care a fost descoperita intr-o versiune beta a aplicatiei pentru telefoane. Imaginea de mai sus are, practic, descrierea pe care o vor vedea utilizatorii WhatsApp in momentul in care vor decide sa foloseasca aceasta noua functie speciala, ea prezentand fix ceea ce ofera ea pentru toata lumea in acest moment.

WhatsApp a gandit lucrurile destul de bine, iar asta pentru ca spre deosebire de functia prin care putem bloca alte persoane, aceasta noua nu le poate da de inteles ca sunt ignorati deoarece mesajele trimise de ei ajung la noi, doar ca noi nu mai aflam despre asta. Ideea in sine e buna pentru a ii ajuta pe utilizatorii WhatsApp sa ignore in totalitate anumite persoane cu care nu vor sa mai vorbeasca vreodata, si va fi interesant de vazut cata lume o va aprecia.

WhatsApp lucreaza de mult timp la aceasta functionalitate, si o va lansa in momentul in care ea va fi 100% pregatita pentru a fi oferita, ceea ce s-ar putea intampla chiar pana la finalul acestui an, daca avem noroc.