ING Bank: Vestea de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii Romani

ING Bank are o veste de ultima ora pentru toti clientii romani din toata tara, iata ce trebuie sa stii daca-i folosesti produsele bancare acum.

ING Bank centura

ING Bank are o foarte buna veste de ultima ora pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca vrea sa aiba grija ca toti sa beneficieze de cea mai buna experienta posibila pentru folosirea serviciilor sale. Mai exact, cei de la ING Bank au anuntat cu nu foarte mult timp in urma ce fel de protectii ofera pentru clientii din toata tara cand vine vorba despre folosirea cardurilor bancare, fie ca e vorba de utilizare in lumea reala, sau pentru plati online.

ING Bank a revenit si a detaliat 3 masuri de protectie pe care le-a implementat pentru cardurile bancare ale clientilor, si care sunt independente de ceea ce fac oamenii in mod obisnuit cu ale lor carduri. ING Bank spune ca prima masura este salvarea in mod criptat a datelor de plata online, si obligatia de a trece codul CVC2 pentru orice fel de plata, astfel incat sa existe certitudinea ca persoana care face plata respectiva e si detinatorul cardului.

ING Bank: Vestea de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii Romani

ING Bank vorbeste si depre o a doua masura de protectie implementata pentru cardurile clientilor din Romania, mai exact PIN-ul cardului va fi cerut pentru clienti dupa 5 plati contactless consecutive. Pana acum cei de la ING Bank au lasat oamenii sa faca oricate plati vor, insa de acum dupa fiecare a 5-a plata contactless fara PIN, va fi cerut PIN-ul, exceptie facand platile cu Apple Pay, unde inca nu se cere vreun PIN pentru plati.

ING Bank spune deasemenea ca si economiile clientilor sai sunt in siguranta, iar asta pentru ca ele sunt garantate de catre sistemul de garantare a depozitelor din Olanda, insa pana in limita sumei de 100.000 de euro. Daca sunteti suficient de norocosi si aveti mai mult de 100.000 de euro in depozite la ING Bank, atunci ce depaseste aceasta suma nu va fi garantat in vreun fel, astfel ca e bine sa stiti si acest lucru de la banca.

ING Bank face in mod constant imbunatatiri pentru produsele sale in ideea de a ii ajuta pe romanis a beneficieze de cea mai buna experienta, iar ceea ce a anuntat din acest punct de vedere este imbucurator.