Facebook: Noua schimbare pentru grupuri, ce trebuie sa stii

Facebook proba grupuri

Facebook a anuntat astazi o noua schimbare foarte importanta pentru grupurile in care sunt activi diversi oameni din intreaga lume, iar totul ca o masura pentru a mai opri raspandirea de informatii false pe diverse subiecte, o problema foarte mare in intreaga lume.

Facebook le va cere administratorilor si moderatorilor de grupuri de pe Facebook din SUA, pe care se publica informatii politice si sociale, sa aprobe manual toate postarile facute de catre utilizatorii din acele grupuri, si totul ca raspuns la felul in care s-au desfasurat alegerile din SUA.

Facebook ii va notifica pe administratori si moderatori in legatura cu aceasta obligatie noua, si va monitoriza modul in care ei respecta regulile, insa daca nu le vor respecta, atunci va puteti imagina ce se va intampla, si cum le va fi ingreunata viata oamenilor.

“Solicităm temporar administratorilor și moderatorilor unor grupuri politice și sociale din SUA să aprobe toate postările, dacă grupul lor are o serie de încălcări ale standardelor comunitare din partea membrilor.”