Carrefour: ATENTIE! AVERTISMENT de ULTIMA ORA pentru Romani

Carrefour a publicat un avertisment de ultima ora pentru toti romanii din toata tara, iata ce spune lantul de magazine pentru toata lumea acum.

Carrefour inchidere

Carrefour a publicat cu doar cateva ore in urma un avertisment de ultima ora pentru toti romanii din tara care vor sa mearga in magazinele sale, lantul avand un mesaj extrem de important de transmis. Mai exact, cei de la Carrefour spun ca toate magazinele din toata Romania vor fi inchise, incepand de astazi, la ora 21:00, astfel ca daca pana atunci nu ati reusit sa va faceti cumparaturile, va va fi imposibil sa mai mergeti intr-unul dintre ele pentru a le face.

Carrefour nu face altceva decat sa respecte prevederile noilor masuri de restrictie care au fost impuse de catre Guvernul Romaniei pentru toti cetatenii, si toate magazinele, acestea trebuind inchise la, cel tarziu, ora 21:00. Masura are menirea de a impiedica raspandirea Coronavirus intr-o masura la fel de mare ca pana in momentul de fata, iar cum Carrefour respecta legislatia din Romania, era normal sa respecte si ceea ce i se cere in acest moment.

Carrefour: ATENTIE! AVERTISMENT de ULTIMA ORA pentru Romani

Carrefour spune ca orarul magazinelor sale se modifica de acum si pana in 5 decembrie, desi masurile impuse de catre Guvernul Romaniei se aplica pentru 30 de zile, deci e improbabil ca pana dupa acea data sa se faca vreo modificare. Desigur ca e la fel de posibil ca Guvernul Romaniei sa decida ca aceste masuri nu sunt suficiente, si sa impuna altele, sau sa le extinda pe cele de acum, astfel ca Carrefour se vor inchide mai devreme pentru o perioada chiar mai lunga.

Carrefour isi va deschide toate magazinele din Romania de la ora 07:00, si le va inchide la ora 21:00, astfel ca aveti mai putin timp pentru a va face cumparaturile obisnuite din oricare dintre magazinele din tara noastra. Masura se va aplica in egala masura si de catre celelalte lanturi de magazine din Romania care sunt concurente Carrefour, astfel ca ramane doar sa asteptam anunturi oficiale de la toate dintre ele, desi e de la sine inteles ca asta sae va intampla.

Carrefour avea unele magazine deschise chiar si dupa ora 22:00, insa oricum populatia e limitata in miscare dupa ora 23:00, deci n-ar mai fi ajuns oricum nimeni pana atunci in vreunul dintre ele.