Planeta Venus: Anuntul IMPRESIONANT pentru TOATA Omenirea

Planeta Venus este din nou in centrul unui anunt impresionant pentru toata omenirea, iata ce se intampla, si cum ne afecteaza pe noi toti acest lucru.

Planeta Venus liber

Planeta Venus este astazi in centrul unui anunt impresionant care vizeaza toata omenirea, si mai mult ca sigur exista multi oameni care asteptau cu foarte mare interes aceasta perioada din an. Vorbim despre o perioada in care planeta Venus urmeaza sa redevina vizibila fara vrenu telescop, sau binoclu, pentru oricine e interesat sa urmareasca tot ceea ce se intampla pe cer, iar asta ca parte a orbitei normale a Pamantului in jurul soarelui.

Planeta Venus va fi vizibila, incepand din 12 noiembrie, fara vreun instrument special, pentru intreaga omenire, iar dimineata o veti putea observa cel mai bine in apropiere de luna, ea fiind vizibila ca o stea stralucitoare. Astronomii cu experienta stiu despre aceasta perioada din an, si ceea ce se intampla pe cer in legatura cu planeta Venus, insa cei amatori ar putea vedea acum poate pentru prima oara corpul cosmic intr-o asemenea ipostaza pe cerul instelat.

Planeta Venus: Anuntul IMPRESIONANT pentru TOATA Omenirea

Planeta Venus planeta Venus nu va aparea singura pe cer totusi, iar asta pentru ca va fi vizibila inclusiv in tandem cu Mercur, doar ca in cazul celei de-a doua va fi nevoie de un telescop, sau un binoclu mare pentru a o vedea. Asta e perfect normal pentru ca planeta Venus este mult mai aproape de Pamant in comparatie cu Mercur, deci e normal sa fie si mai usor de vazut de catre oamenii care urmaresc cu atentie cerul.

Planeta Venus apare vizibila pe cer intr-un asemenea mod de cateva ori pe an, si asta e perfect normal pentru ca Pamantul se invarte in jurul soarelui intr-o orbita destul de constanta, deci fenomenele de acest gen se repeta des. Asta inseamna ca peste 1 an de zile vom vedea planeta Venus intr-o pozitie similara, si la fel de usor precum acum, inclusiv fara vrenu instrument.

Planeta Venus nu va fi usor de vazut fara vreun binoclu pentru o perioada lunga de timp, asa ca ar fi bine sa va grabiti si sa o urmariti cu atentie incepand cu data de 12 noiembrie.