WhatsApp: SURPRIZA, Functia Lansata in SECRET pe Telefoane

WhatsApp a surprins foarte multa lume cu lansarea in secret a unei noi functii foarte importante pentru telefoanele utilizatorilor din intreaga lume.

WhatsApp a lansat in secret o noua functie surpriza pentru telefoanele a sute de milioane de utilizatori din intreaga lume, compania americana oferindu-le oamenilor ceva ce era zvonit de multa vreme ca va veni. Mai exact, WhatsApp a implementat un sistem special care le permite utilizatorilor din toata lumea sa cumpere produse de la diverse companii folosind butoane speciale de cumparaturi integrate in conturile acestora de pe platforma de mesagerie.

WhatsApp prezinta in clipul video de mai sus felul in care acest sistem ar trebui sa functioneze, si puteti vedea ca vorbim despre o idee extrem de interesanta a companiei, care vrea ca oamenii sa inceapa sa cumpere produse direct din aplicatia sa. Asta inseamna ca oricare dintre companiile care au conturi de afaceri in WhatsApp pot crea cataloage virtuale pe care clientii le pot accesa, si din care isi pot face cumparaturile, in functie de ceea ce au nevoie.

WhatsApp: SURPRIZA, Functia Lansata in SECRET pe Telefoane

WhatsApp a gandit aceasta functie pentru a mai putea scoate bani de pe urma utilizatorilor care ii folosesc platforma de mesagerie in momentul de fata, si ideea in sine nu e tocmai una rea, mai ales ca vorbim despre ceva oferit mai facil pentru utilizatori. E adevarat ca oricare dintre companiile care vor incepe sa vanda produse prin WhatsApp nu vor putea oferi aceeasi experienta precum in propriile website-uri, dar vor putea accesa mai usor o baza de milioane de clienti.

WhatsApp are implementat acest sistem si dupa ce Facebook, sau Instagram, au avut implementate sisteme similare de catre compania din Menlo Park, totul in ideea de a face oamenii sa fie si mai dependenti de serviciile sale. Noua functie va fi lansata de catre WhatsApp initial in SUA, si alte zone in care exista companii dispuse sa o implementeze, si sa plateasca pentru folosirea sa, urmand ca mai apoi ea sa fie disponibila inclusiv in alte zone de pe glob.

WhatsApp vrea sa ofere functionalitatea pentru cat mai multa lume, dar desigur ca asta depinde foarte mult si de disponibilitatea companiilor de a o activa pentru a-si vinde produsele in cadrul platformei.