DIGI Mobil: Anunt IMPRESIONANT privind Clientii din Romania

DIGI Mobil este in centrul unui anunt impresionant privind clientii din Romania, dar si un record surprinzator care a fost inregistrat in tara noastra.

DIGI Mobil jumatate

DIGI Mobil este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, foarte aproape de cei de la Telekom, care in cateva luni vor ramane doar cu divizia de servicii mobile in tara noastra, ea putand fi mai slaba in a concura cu RCS & RDS. Acest lucru le-ar putea oferi celor de la DIGI Mobil posibilitatea de a-si consolida pozitia pe piata telecom din Romania, acolo unde au avut o evolutie impresionanta a portarilor si in cursul lunii octombrie.

DIGI Mobil a reusit sa atraga nu mai putin de 37.965 numere de telefonie mobila si 9.924 numere de telefonie fixa in reteaua sa in cursul lunii octombrie, adica jumatate din cele 93.249 portate per total. Vorbim despre o luna cu un numar record de portari facute in Romania, cel putin pentru anul 2020, iar cei de la DIGI Mobil au continuat sa traga in reteaua lor cam jumatate dintre numerele care s-au transferat intre companiile de telecomunicatii.

DIGI Mobil: Anunt IMPRESIONANT privind Clientii din Romania

DIGI Mobil continua sa fie “regele” portarilor din Romania, iar asta e cu adevarat impresionant pentru compania romaneasca in conditiile in care lumea trece printr-o pandemie de Coronavirus care a afectat pe toata lumea. In sectorul de telecomunicatii se pare ca lumea cauta ofertele cele mai ieftine, si asa se explica de ce DIGI Mobil continua sa aiba cele mai multe portari inregistrate in reteaua sa in fiecare luna, aceasta situatie oferindu-i un real avantaj.

DIGI Mobil vrea sa ramana in topul portarilor in continuare, iar in noiembrie va reusi mai mult ca sigur sa faca asta multumita ofertelor extrem de bune pe care le-a pregatit pentru Black Friday pentru clientii sai. Cei de la DIGI Mobil raman peste toata concurenta din Romania, doar pe partea de telefonie mobila avand portari de 3 ori mai mari decat cele ale Orange, sau Vodafone, si de cam 2 ori mai mari decat cele ale Telekom, diferentele fiind foarte mari.

DIGI Mobil a avut, si va avea, in continuare oferte extrem de bune, si asta ii aduce tot mai multi clienti de la operatorii competitori, lucru care nu se schimba de ani, si ani, de zile, cu recorduri de portari in Romania.