BANCA Transilvania: INCREDIBIL Anunt, ce au GRATUIT Clientii

BANCA Transilvania are un incredibil anunt pentru clientii sai din toata Romania, sau pentru cei care vor sa-i devina clienti, iata ce ofera gratuit.

BANCA Transilvania puncte

BANCA Transilvania surprinde pe toata lumea cu un anunt incredibil care vine pentru clientii din toata Romania, sau cei care vor sa-i devina clienti, iar asta pentru ca o surpriza mai buna nu putea fi oferita acum. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au anuntat ca noile carduri Star pe care le pot contracta clientii din Romania vin cu un bonus de 250 de LEI care pot fi folositi pentru cumparaturi la magazinele partenere din tara.

BANCA Transilvania le ofera, practic, tuturor romanilor posibilitatea de a beneficia de un bonus de 250 de LEI, sub forma de puncte, care poate fi folosit la oricare dintre cele 17.000 de magazine partenere din tara. Cei de la BANCA Transilvania au avut oricum oferte bune pentru cardurile Star, insa acum vine ceva special pentru clientii din toata Romania multumita sumei de 250 de LEI care este oferita in mod gratuit sub forma de puncte.

BANCA Transilvania: INCREDIBIL Anunt, ce au GRATUIT Clientii

BANCA Transilvania are aceasta oferta speciala pentru ca in aceasta perioada exista foarte multi romani care fac foarte multe cumparaturi la diverse magazine din toata Romania, si orice imbold pentru a continua e de ajutor pentru institutia financiara. Cei de la BANCA Transilvania au facut acest anunt in paralel cu celelalte oferte pe care le au pentru Black Friday 2020 pentru clientii din toata Romania, deci nu se opreste totul aici.

BANCA Transilvania are oferte chiar mai bune pentru anumite carduri de cumparaturi care sunt disponibile in momentul de fata, deci daca sunteti interesati de asa ceva pentru a va face cumparaturile de Black Friday 2020 in liniste, aveti de unde alege. BANCA Transilvania nu e nici singura care are promotii speciale pentru romani in aceasta perioada, ba din contra, exista si altele care au oferte cel putin la fel de bune de care sa profitati.

BANCA Transilvania va incheia rapid aceasta promotie in cursul zilelor urmatoare, astfel ca daca inca nu ati profitat de oferta, n-ar strica sa o faceti inainte ca ele sa dispara in totalitate.