Raiffeisen Bank: IMPORTANT Anunt Surpriza catre TOTI Romanii

Raiffeisen Bank are un foarte important anunt surprinzator pentru toti romanii din tara, nu doar pentru clienti, iata ce spune banca, si ce trebuie sa stii.

Raiffeisen Bank returnare

Raiffeisen Bank ii surprinde in mod pozitiv pe toti clientii sai din toata Romania cu un anunt de care toata lumea ar trebui sa stie in momentul de fata pentru ca vorbim despre o veste grozava care mai mult ca sigur va si bucura multe persoane. Mai exact, pentru ca in aceste zile se desfasoara Black Friday 2020 in toata tara, cei de la Raiffeisen Bank au decis sa faca si o oferta speciala pentru clientii care vor sa-si faca acumparaturile de la diverse magazine online, si la preturi foarte bune.

Raiffeisen Bank a decis sa anunte pentru cloentii din toata Romania o noua oferta speciala pe care o are cu ocazia Black Friday 2020 la carduri, acestea avand cateva beneficii speciale, daca sunt facute pana pe 30 noiembrie. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank le ofera clientilor posibilitatea de a contracta aceste carduri in mod gratuit daca au pana in 24 de ani, sau cu taxa lunar de 10 LEI daca au o varsta mai mare, beneficiile fiind aceleasi pentru ambele.

Raiffeisen Bank: IMPORTANT Anunt Surpriza catre TOTI Romanii

Raiffeisen Bank are totusi o promotie extrem de interesanta, iar asta pentru ca ofera 5% cashback la cumparaturile facute de catre romani cu aceste carduri, pana la un maxim de 50 de LEI oferiti inapoi de catre banca. Acest cashback este oferit pana in data de 31 decembrie pentru clientii care fac cumparaturi folosind aceste carduri speciale, Raiffeisen Bank oferindu-le oamenilor posibilitatea de a-si primi o parte dintre bani inapoi daca sunt interesati de asta.

Raiffeisen Bank a anuntat deasemenea deja o serie de parteneriate speciale cu unele magazine online din Romania, astfel ca romanii au posibilitatea de a primi si alte beneficii in bani daca isi folosesc cardurile la ele. Black Friday 2020 vine cu foarte multe surprize pentru romanii care aleg sa foloseasca aceste carduri de la Raiffeisen Bank pentru cumparaturi de la unele magazine online, asa ca uitati-va cu atentie la promotiile oferite.

Raiffeisen Bank nu e singura banca de la care vin promotii de acest gen pentru Black Friday 2020,a stfel ca va fi interesant de vazut ce anume va mai fi anuntat de catre banca pentru toata lumea.