WhatsApp: Trucul SECRET Pentru SUTE de MILIOANE de Telefoane

WhatsApp are un truc secret ascuns pe sute de milioane de telefoane din intreaga lume, iata ce nu ai stiut pana acum ca poti face, si cum te ajuta.

WhatsApp tainuit

WhatsApp are un truc secret pe sute de milioane de telefoane din intreaga lume, si daca pana acum nu ai aflat inca despre el, ar fi bine sa stii, pentru ca vorbim despre ceva ce mai mult ca sigur aveai nevoie, dar nu stiai ca exista. WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta, in momentul de fata, cu peste 100 de miliarde de mesaje trimise zilnic intre utilizatori, foarte multe poze si clipuri video numarandu-se printre cele expediate.

WhatsApp are implementata in meniul sau de setari o functie speciala pentru utilizatori care le permite sa ascunda pozele si clipurile video de biblioteca de continut de acest gen disponibila pentru telefoanele Android. Daca in iPhone toate sunt salvate in mod automat in aplicatia pentru Poze, in cazul telefoanelor Android, aplicatia WhatsApp ofera optiunea de a le salva separat, intr-un folder special al sau, astfel incat sa nu fie accesibile pentru toata lumea.

WhatsApp: Trucul SECRET Pentru SUTE de MILIOANE de Telefoane

WhatsApp tainuit poze

WhatsApp ii ajuta astfel pe utilizatori sa isi tina secrete pozele si clipurile video pe care le primesc de la diverse persoane, ele nefiind vizibile in galeria de poze atunci cand oricine o acceseaza pentru a ne vedea pozele si clipurile video. Aceasta functie speciala e un truc foarte util pentru cei cu telefoane Android, foarte multi folosindu-l pentru a-si ascunde continutul de acest gen, primit prin WhatsApp de la diversi oameni, insa putini stiu despre el.

WhatsApp nu a promovat foarte mult aceasta functionalitate speciala pentru utilizatorii sai, in ciuda faptului ca ea este extrem de utila, si extrem de folosita, insa e bine sa stii despre existenta sa, pentru ca-ti poate fi de foarte mare ajutor. Activarea sa se face foarte rapid din meniul de setari al aplicatiei WhatsApp, iar dupa ce faceti asta, toate pozele si clipurile video vor fi salvate separat de galeria de poze si clipuri video, deci nu vor fi vizibile pentru oricine ia telefonul nostru in mana.

WhatsApp ofera aceasta functionalitate de foarte multa vreme pentru multe modele de telefoane Android, insa din pacate nu si pentru cele iPhone, desi ar fi fost extrem de utila inclusiv pentru acestea.