MEGA IMAGE: IMPORTANT Anunt, ce Primesc Clientii Romani GRATUIT

MEGA IMAGE are un foarte important anunt pentru toti clientii din Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit, si cum poti profita chiar acum de tot.

MEGA IMAGE sarbatoare

MEGA IMAGE este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din Romania, avand sute de magazine in tara noastra, iar pentru clientii care isi fac cumparaturile din ele vine un mesaj foarte important. Mai exact, cei de la MEGA IMAGE implinesc nu mai putin de 25 de ani de existenta, astfel ca au decis sa le ofere gratuit clientilor din toata Romania o serie de premii cum putini credeau ca vor primi de la lantul de supermarket-uri.

MEGA IMAGE a anuntat, ca premiu principal pentru concursul sau aniversar, suma de 250.000 de LEI, da ati citit foarte bine, undeva pe la 50.000 de euro, pentru persoana norocoasa care va fi aleasa. Vorbim despre un premiu urias oferit de catre un lant de supermarket-uri de acest gen din Romania, insa MEGA IMAGE vrea sa sarbatoreasca totul asa cum se cuvine, iar un client foarte norocos va fi mai bogat cu 50.00 de euro multumita concursului.

MEGA IMAGE: IMPORTANT Anunt, ce le Ofera GRATUIT Clientilor

MEGA IMAGE le spune clientilor ca pentru a participa la acest concurs vor trebui sa cumpere produse de minim 25 de LEI din cadrul magazinelor sale, si sa inscrie bonurile pentru el pe website-ul sau, sau prin SMS la 3835. Separat de uriasul premiu de 250.000 de LEI oferit de catre MEGA IMAGE pentru clienti, exista deasemenea si 1000 de vouchere in valoare de 100 de LEI fiecare pe care oricare dintre romani le vor putea castiga daca isi fac cumparaturile din supermarket-uri.

MEGA IMAGE isi sarbatoreste aceasta aniversare cu foarte mare fast, inclusiv in magazinele sale din tara, unde clientii sunt notificati in legatura cu ceea ce pot castiga daca isi fac cumparaturile si se inscriu la concurs. Avand in vedere numarul foarte mare de romani care cumpara zilnic de la MEGA IMAGE, va fi cu siguranta o concurenta foarte mare pentru premiul principal, dar si pentru voucherele care sunt oferite de catre lant acum.

MEGA IMAGE desfasoara acest concurs aniversar pentru o perioada foarte limitata de timp, astfel ca trebuie sa va grabiti pentru a va inscrie, iar mai multe inscrieri va ofera mai multe sanse de castig.