BCR Romania: Anuntul SPECIAL care a SURPRINS TOTI Clientii

BCR Romania are un anunt special care a surprins foarte multi dintre clientii sai din toata tara, iata ce a dezvaluit banca pentru noi toti.

BCR Romania eliberare

BCR Romania are astazi un anunt special pentru toti clientii sai din Romania, unul care a reusit sa ia prin surprindere foarte multa lume in contextul in care vorbim despre o zi foarte speciala pentru multa lume din tara. Mai exact, cei de la BCR Romania au anuntat pentru toti romanii, nu doar clientii sai din tara, faptul ca astazi se pot bucura de o oferta speciala pentru cardul de credit care vine cu tot cu asistentul personal George, cu care banca se tot lauda.

BCR Romania a lansat aceasta oferta pentru ca foarte multi romani isi vor face astazi cumparaturile din magazinele online care au foarte multe reduceri pentru BLACK FRIDAY 2020, deci puteti sa profitati inclusiv de aceasta promtie speciala. Cei de la BCR Romania incearca sa le ofere romanilor mai multe motive sa isi faca cumparaturile de la magazinele online din tara noastra, iar cardul de credit cu George este perfect pentru cei care vor sa isi faca de cap in cadrul evenimentului de reduceri.

BCR Romania: Anuntul SPECIAL care a SURPRINS TOTI Clientii

BCR Romania detaliaza in cadrul website-ului sau oferta speciala pe care o are disponibila doar astazi in Romania pentru cei interesati sa profite de ea, si vorbim despre o veste extrem de buna pentru toata lumea in acest moment. Veti afla acolo care sunt conditiile in care puteti beneficia de aceasta promotie speciala a celor de la BCR Romania, dar si ce fel de beneficii ofera George pentru cei care decid sa il activeze pentru a-l folosi in viata de zi cu zi.

BCR Romania livreaza acasa cardurile clientilor care aleg asistentul inteligent George a-i ajuta sa inteleaga mai bine cum isi cheltuie banii, dar si cum sa economiseaza mai eficient banii pe care-i au disponibili. George ofera deasemenea posibilitatea de administrare mult mai usoara a conturilor bancare direct dintr-o aplicatie pentru telefoane mobile, sau din website-ul dedicat, astfel ca aveti ocazia de a profita de o platforma gandita pentru a va ajuta din toate punctele de vedere.

BCR Romania are disponibila aceasta promotie speciala doar in cursul acestei zile, asa ca profitati de ea cat mai puteti inainte ca aceasta sa dispara in totalitate din cadrul website-ului bancii din Romania.