WhatsApp: SURPRIZA cu Functia SECRETA la care NU te Asteptai

WhatsApp reuseste sa surprinda pe toata lumea cu o noua functie secreta la care nimeni nu s-ar fi asteptat, iata ce decizie a luat compania americana acum.

WhatsApp nemultumiri

WhatsApp, dupa cum prea bine stiti deja unii dintre voi, lucreaza la foarte multe schimbari majore pentru utilizatorii din intreaga lume, unele dintre ele fiind facute in secret fara a fi dezvaluite in mod oficial de catre companie. Despre una dintre ele v-am vorbit chiar recent cand v-am spus ca WhatsApp lucreaza la un sistem special care permite raportarea conturilor pentru a fi blocate, sau sterse, din platforma, nou proces fiind mult mai bine gandit.

WhatsApp ne permite sa facem raportarea catre companie printr-o noua procedura, care implica si trimiterea unei parti din cea mai recenta conversatie cu persoana al carui cont vrem sa fie blocat, mai mult ca sigur pentru a se vedea si motivul din cauza caruia cerem asta. Procedura in sine de raportare a unui cont nu a fost finalizata de catre cei de la WhatsApp pana in momentul de fata, astfel ca acum vorbim despre o extindere a sa pentru a se permite inclusiv raportarea companiilor.

WhatsApp: SURPRIZA cu Functia SECRETA la care NU te Asteptai

WhatsApp nemultumiri companii

WhatsApp are disponibila acum o noua optiune speciala care ne ofera posibilitatea de a raporta inclusiv contul unei companii care interactioneaza cu ai sai clienti, sau potentiali clienti, inclusiv prin platforma de mesagerie. Puteti vedea in imaginea de mai sus cum arata noua optiune adaugata in secret de catre WhatsApp, ea fiind disponibila doar pentru versiunea beta a aplicatiei, care este testata acum de catre diversi oameni alesi de catre companie.

WhatsApp vrea sa pregateasca aceasta functionalitate cat mai bine inainte de a o lansa in mod public pentru toata lumea, astfel ca a oferit-o pentru destul de multi beta testeri, si ea ar trebui sa fie suficient de bine pregatita pentru lansare in viitor. Pana atunci vor mai fi facute diverse modificari pentru a exista certitudinea ca WhatsApp ofera o functie care sa nu le distruga experienta de folosire, si asta e o veste foarte buna pentru toata lumea.

WhatsApp ar putea lansa aceasta functionalitate undeva in cursul urmatoarelor saptamani, pana la final de an, sau cel mai tarziu o putem astepta undeva prin 2021, doar ca deocamdata nu exista detali vis-a-vis de planurile companiei americane.