CEC Bank: AVERTISMENTUL de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii

CEC Bank are un avertisment foarte important, de ultima ora, pentru toti clientii din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum, si ce trebuie sa faci.

CEC Bank certificat

CEC Bank a emis un avertisment de ultima ora pentru toti clientii sai din toata Romania, iar mesajul care vine de la banca este unul dintre cele mai serioase care au fost facute pana in momentul de fata. CEC Bank are mai jos prezentat avertismentul care ii vizeaza pe toti clientii din Romania care ii folosesc serviciile de internet banking in momentul de fata, iar asta pentru ca exista foarte multe atacuri care se desfasoara in tara noastra.

CEC Bank le spune clientilor din toata Romania faptul ca  atunci cand incearca sa ii foloseasca serviciile de internet banking trebuie sa fie foarte atenti pentru a verifica faptul ca folosesc o conexiune securizata. In primul rand, cei de la CEC Bank le spun romanilor sa-i acceseze aplicatiile de internet baking doar folosind browsere care sunt configurate conform cerintelor pe care institutia financiara le impune pentru folosirea serviciilor sale.

CEC Bank: AVERTISMENTUL de ULTIMA ORA pentru TOTI Clientii

CEC Bank vine cu acest avertisment pentru ca exista foarte multe atacuri de tip phishing in desfasurare in momentul de fata in Romania, banii romanilor fiind vizati de catre cei care in aceasta perioada se ocupa cu asemenea lucruri. Din pacate, in perioada pandemiei de Coronavirus atacurile de acest gen au crescut substantial in intensitate, ceea ce e o problema extrem de mare pentru romani, insa CEC Bank incearca sa ii ajute pe oameni sa ramana in siguranta cand ii folosesc serviciile bancare.

CEC Bank spune ca ai sai clienti trebuie sa se uite foarte atent daca au parte si de o conexiune securizata cand acceseaza website-ul sau, iar daca stiu cum, sa verifice si certificatul de securitate al website-ului accesat. Desigur ca asta poate face doar cineva care stie cum sa se uite la acest aspect in browser, insa CEC Bank vine oricum cu avertismentul pentru ca trebuie sa incerce sa-si ajute clientii sa ramana in siguranta si online.

CEC Bank a avut cel mai probabil clienti care au avut probleme de acest gen, iar de obicei ele sunt destul de greu de rezolvat, asa ca e bine sa incercati sa va protejati cat puteti de mult pentru a nu avea probleme.