Netflix: URIASA Surpriza cu Noua Functie Luata de la TikTok

Netflix surprinde pe toata lumea cu o uriasa noua functie pe care a luat-o de la TikTok, iata ce a decis sa faca platforma de streaming video la cerere.

Netflix URIASA Surpriza cu Noua Functie Luata de la TikTok

Netflix continua sa surprinda pe toata lumea cu schimbarile mari pe care le face, astfel ca acum vorbim despre una noua si foarte interesanta, care a fost luata direct de la TikTok, o platforma care nu este tocmai de streaming. Chiar si asa, Netflix s-a gandit ca nu ar strica sa preia o idee buna de la aceasta aplicatie, astfel ca a decis sa implementeze pentru clientii sai din toata lumea o noua functie care le permite sa vada clipuri video comice.

Netflix a implementat un carusel similar celor pentru stories, din aplicatiile retelelor de socializare, iar prin el ne permite sa vedem o multitudine de clipuri video scurte, dar comice, cu diverse segmente din filme si seriale. Netflix a ales o multitudine de segmente din diverse filme si seriale pentru a-i tine ocupati pe abonatii din intreaga lume, compania spunand ca n-ar trebui sa vedem vreun duplicat, cel putin daca nu stam toata ziua folosind doar aceasta functie.

Netflix: URIASA Surpriza cu Noua Functie Luata de la TikTok

Netflix a ales denumirea Fast Laughs pentru aceasta noua sectiune din platforma sa de streaming video la cerere, o denumire cat se poate de logica pentru ceea ce vrea sa le ofere clientilor sai. Netflix a integrat deocamdata aceasta functionalitate noua doar in aplicatia sa pentru telefoanele mobile, si nu se stie daca in versiunea desktop a website-ului sau, sau in cea mobila, vom putea vedea aceasta functionalitate speciala.

Netflix are un singur scop, sa ii tina ocupati pe abonatii sai in momentul in care acestia acceseaz platforma de streaming video la cerere, si daca nu se uita la filme si seriale, atunci poate se uita la aceasta noua sectiune. Indiferent ce aleg oamenii sa faca, cei de la Netflix vor sa ii ajute sa faca alegerea cea mai buna, si sa aiba parte de cea mai buna experienta de folosire pentru banii pe care ii platesc pentru aceasta functionalitate.

Netflix testeaza deocamdata noul sistem cu unii dintre utilizatorii din intreaga lume, insa nu se stie exact cand o va lansa in mod oficial, si la nivel global, pentru toata lumea, deci trebuie sa mai asteptam.