DACIA Duster: PROBLEMA COLOSALA de care NU STIAU Clientii

DACIA Duster are o problema colosala de care nu stiau foarte multi dintre clienti, iata ce a fost dezvaluit in mod oficial pentru toata lumea acum.

DACIA Duster defectare

DACIA Duster este de departe unul dintre cele mai populare modele de SUV-uri care sunt vandute in momentul de fata pe pietele din intreaga lume, insa foarte multi dintre clienti nu stiau de o problema foarte serioasa care exista cu masinile. Mai exact, cei de la TUV au realizat un nou raport privind fiabilitatea diverselor modele de masini vandute la nivel European de catre diversi producatori, iar din pacate DACIA Duster se dovedeste a fi una dintre masinile cu mari probleme.

DACIA Duster, conform celor de la TUV, are o rata de defectare de 11.1%, cea mai mare dintre toate masinile pe care binecunoscuta institutie germana le prezinta ca fiind masinile cu cele mai mari probleme raportate de consumatori. Vorbim aici despre o rata de defectare care este calculata pentru primii 2 – 3 ani de exploatare ai masinilor, deci una foarte mare, din pacate, iar asta ne arata ca exista foarte multe probleme de rezolvat la DACIA Duster.

DACIA Duster: PROBLEMA COLOSALA de care NU STIAU Clientii

DACIA Duster defectare tuv

DACIA Duster are aceasta rata de defectare calculata chiar pentru modelele care sunt acum puse la vanzare de catre producatorul roman in diverse zone din Europa, astfel ca nu vorbim despre modelele care au fost vandute in trecut. Asta inseamna ca DACIA Duster are nevoie de rezolvari multe dintre defectele actuale, si in mod teoretic, ar trebui sa vedem totul reparat de indata ce generatia a 3-a de masini va fi lansata in mod oficial pentru clienti.

DACIA Duster nu e cunoscuta ca una dintre cele mai fiabile masini existente pe pietele din Europa, si nu numai, insa cei de la TUV o pun pe cel mai prost loc in ceea ce priveste fiabilitatea la doar doi ani dupa achizitie. Desigur ca masinile DACIA Duster pot functiona timp de chiar si peste 10 ani de zile, multe fiind pe drumuri cu o varsta apropiata, insa clientii ar trebui sa stie deasemenea si ce spun germanii vis-a-vis de fiabilitatea modelului.

DACIA Duster este o masina extrem de utila pentru foarte multa lume, ea fiind destul de versatila in ceea ce priveste utilizarea pe drumurile publice, sau in afara lor, dar e bine sa stiti inclusiv ce zic cei de la TUV.