MEGA IMAGE: Vestea de ULTIMA ORA cu Hotararea pentru Clienti

MEGA IMAGE are o veste de ultima ora pentru clientii sai din toata Romania, iata ce hotarare a luat lantul de supermarket-uri din tara noastra acum.

MEGA IMAGE protectie

MEGA IMAGE are o foarte importanta veste de ultima ora pentru clientii sai din toata Romania, si e ceva de care trebuie sa stii acum pentru ca vorbim despre o decizie care are va influenta modul in care iti faci cumparaturile zilnice. Mai exact, cei de la MEGA IMAGE si-au anuntat clientii din toata Romania in legatura cu masurile de protectie pe care le impun in toate magazinele din tara pentru a preveni raspandirea cu noul Coronavirus.

MEGA IMAGE a anuntat aceste importante masuri de protectie in ideea de a ii ajuta pe clientii sai sa ramana in siguranta atunci cand isi fac cumparaturile in magazinele sale, dar si pentru a-i proteja in aceeasi masura pe angajati. Masurile acestea sunt impuse si de catre Guvernul Romaniei pentru toate magazinele din tara noastra, iar MEGA IMAGE respecta cerintele autoritatilor in materie de protectie pentru cetatenii din toata tara acum.

MEGA IMAGE: Vestea de ULTIMA ORA cu Hotararea pentru Clienti

MEGA IMAGE protectie clienti

MEGA IMAGE stie foarte bine cat de important este pentru clientii sai din toata tara sa aiba parte de posibilitatea de a isi face cumparaturile in deplina siguranta, astfel ca din ora in ora spune ca dezinfecteaza toate suprafetele comune din magazinele sale. Mai mult decat atat, le recomanda clientilor sa nu vina in magazinele MEGA IMAGE la orele cu aglomeratie mare, adica in special dupa ora 17:00, dar cum toata lumea iese atunci de la serviciu, aceasta regula e greu de respectat.

MEGA IMAGE le cere deasemenea clientilor sai sa stea la o distanta de minim 1.5 metri unul fata de celalalt pentru a preveni riscul infectarii cu noul Coroanvirus in cazul in care una dintre persoane este purtatoare. In aceeasi idee, cei de la MEGA IMAGE le recomanda deasemenea clientilor din toata Romania sa foloseasca cat mai des plata cu cardurile bancare pentru a evita sa atinga bancnotele care ar putea fi infectate, asa ca trebuie sa aveti grija si aiaci.

MEGA IMAGE vrea sa se asigure ca toti clientii sai au parte de cea mai buna experienta posibila cand vine vorba de facut cumparaturile, si cam reuseste sa faca asta, cel putin intr-o anumita masura.