BANCA Transilvania: Anunt SPECIAL EXCLUSIV Azi pentru Romani

BANCA Transilvania are un anunt special pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce ofera exclusiv astazi pentru toata lumea, si ce trebuie sa stii.

BANCA Transilvania streaming

BANCA Transilvania are un anunt special pentru toti clientii romani din toata tara, unul despre care ar fi bine sa stii, pentru ca te vizeaza in mod expres, si n-ar strica sa profiti de ceea ce a pregatit banca. Pentru acest weekend, cei de la BANCA Transilvania au pregatit o surpriza speciala pentru clientii din toata Romania, si nu numai, lansand un website special in care pot fi vazute filmele prezente la TIFF de-a lungul timpului, insa nu doar atat.

BANCA Transilvania le prezinta clientilor un website in care pot face streaming video pentru o gama foarte variata de filme in momentul de fata, si totul este disponibil gratuit in momentul de fata. Website-ul pe care BANCA Transilvania il promoveaza are disponibila o perioada de proba in care utilizatorii pot vedea oricare dintre filmele de acolo fara a plati vreun ban, astfel ca puteti sa urmariti o multitudine de filme foarte interesante in mod gratuit.

BANCA Transilvania: Anunt SPECIAL EXCLUSIV Azi pentru Romani

BANCA Transilvania are pentru clientii sai o surpriza speciala in cadrul BT Pay in legatura cu acest nou website care ofera posibilitatea de a vedea filmele noii platforme de streaming exclusiv din Romania in momentul de fata. Un abonament lunar pentru ea costa 5.6 euro, in timp ce perioada de vizualizare gratuita este 7 zile, deci aveti ceva timp la dispozitie pentru a va convinge daca merita, sau nu, sa urmariti tot continutul disponibil acolo acum.

BANCA Transilvania isi anunta clientii ca in sectiunea speciala de oferte din aplicatia BT Pay vor gasi surpriza care are legatura cu platforma de streaming video la cerere, si ar fi bine sa mergeti acolo si sa verificati ce este oferit. BANCA Transilvania are aceasta surpriza doar pana la finalul zilei de maine, astfel ca nu aveti foarte mult timp la dispozitie pentru a profita de orice a pregatit banca pentru noi toti in momentul de fata, si ar fi bine sa nu ratati ocazia.

BANCA Transilvania ar putea sa mai pregateasca si alte surprize in legatura cu aceasta noua platforma speciala de streaming video la cerere, dar deocamdata nu exista prea multe detali cu privire la planurile pe care le are.