Windows 10: Functia Crezuta IMPOSIBILA este LANSATA Oficial

Windows 10 are lansata in mod oficial o functie pe care foarte multa lume a crezut-o imposibila, iata ce pot face cu ea in calculatorul tau acum.

Windows 10 multiple aplicatii android

Windows 10 are in mod oficial lansata o noua functie pe care foarte multi dintre cei care folosesc sistemul de operare au crezut-o imposibila pentru a fi oferita, insa iata ca se mai intampla si surprize la care nimeni nu se astepta. Mai exact, pentru Windows 10 a fost lansata o noua functie speciala care le permite utilizatorilor sa ruleze mai multe aplicatii Android in acelasi timp pe calculatoarele lor, ceva ce nu era crezut posibil pana in momentul de fata.

Windows 10 ofera aceasta functionalitate speciala prin intermediul aplicatiei Your Phone, cea pe care Microsoft a lansat-o special pentru a le permite utilizatorilor sa isi interconecteze sistemul de operare cu telefoanele. Aplicatia Your Phone a fost lansata de ceva vreme, iar vasta majoritate a functionalitatii sale este oferita pentru telefoanele cu sistem de operare Android, iar acum Windows 10 are parte de o imbunatatire majora pentru ceea ce ofera ea.

Windows 10: Functia Crezuta IMPOSIBILA este LANSATA Oficial

Windows 10 le permite doar utilizatorilor cu anumite modele de telefoane Samsung GALAXY sa ruleze mai multe aplicatii simultan in PC-urile lor, astfel ca desi vorbim despre o functionalitate limitata, ea este totusi foarte utila. Windows 10 are de ceva vreme o functie care permite folosirea unei singure aplicatii Android in PC-uri de catre utilizatori, insa iata ca acum totul a fost extins, dar exista o varietate de probleme care au fost raportate de catre utilizatori cu ea.

“Suntem bucuroși să vă anunțăm că experiența cu mai multe aplicații este acum pregătită pentru a încerca. Puteți experimenta puterea și comoditatea de a rula mai multe aplicații mobile Android unul lângă altul pe computerul dvs. Windows 10 pe dispozitivele Samsung acceptate. Fixați aplicațiile în Favorite, în bara de activități Windows 10 sau în meniul Start pentru acces rapid și ușor. În plus, acum puteți căuta aplicațiile fixate anterior prin căutarea Windows din lista de aplicații Start.”

Windows 10 preia aplicatiile cu totul din telefoanele Android, ele fiind rulate pe PC-uri ca si cum ar fi intr-o masina virtuala, fara a fi necesara relogarea in conturi, sau alta refacere pentru setarile facute in prealabil de catre utilizatori. Asta ar trebui sa faca intreaga experienta una grozava pentru utilizatori, insa din pacate Windows 10 inca nu poate rula chiar atat de bine aplicatiile, astfel ca mai e nevoie de timp pentru ca aplicatia sa fie imbunatatita.

Windows 10 va avea totul rezolvat undeva in viitor, insa deocamdata nu se stie foarte clar cand anume urmeaza sa se intample acest lucru, asa ca mai avem de asteptat pana cand totul va fi anuntat in mod oficial.