GMAIL: ATENTIE, Incep sa fie INCHISE Conturile unor Utilizatori

GMAIL ATENTIE, Incep sa fie INCHISE Conturile unor Utilizatori

GMAIL este cea mai mare platforma de email de pe planeta, cu peste 1 miliard de utilizatori activi in momentul de fata, cifra fiind in continua crestere pentru ca foarte multa lume este interesata sa foloseasca serviciul gratuit, si foarte bun, pe care compania Google il pune la dispozitie pentru toata lumea.

GMAIL nu e singurul serviciu pentru care conturile vor fi inchise, cei de la Google anuntand ca incepand cu 1 iunie 2021 vor mai inchide si conturile din alte platforme daca acestea nu au mai fost accesate de 2 ani de zile de catre utilizatori, o masura similara cu cea impusa de Netflix.

GMAIL are, probabil, foarte multe conturi inactive, altfel nu prea are vreo logica masura pe care cei de la Google vor sa o impuna, insa daca au anuntat-o, atunci e destul de clar ca exista un motiv pentru care fac acest lucru, deci trebuie sa va mai logati cel putin o data la 2 ani in conturi pentru ca ele sa nu fie sterse.

“Noile politici se referă la conturile de consum care sunt fie inactive, fie depășesc limita de stocare pe Gmail Drive (inclusiv Google Docs Sheets Slides Drawings Forms și Jamboard files) și / sau Photos – pentru a se alinia mai bine la practicile comune din industrie.”